ama bunun biraz - yönü var ama daha çok + var mesela piyasadki çoğu mouse bana küçük geliyorone be ben 18 yaşındayım 1.81 im 2 3 cm versene be lütfen
o sorun bendede var elim biraz büyük küçük mouse kullanmam zor oluyoama bunun biraz - yönü var ama daha çok + var mesela piyasadki çoğu mouse bana küçük geliyor
kardeşim yaşına göre boyun kısa değil doktora felan da gitmene gerek yok benim 15 yaşında boyum 150 ydi doktora gittiğimde hastalık yok demişlerdi ayrıca boyu takma kardeşim %85 genetik değiştiremezsin15 yaşındayım kilom 70 boyum 168cm öncelikle ilk sorum boy uzatma egzersizleri ise yarar mı barfiks barına asılmak play stordeki egzersizler kobra fln ikinci sorumsa benim gibi olanlar ne gibi tavsiyeler verebilirler anne boy=162cm. Baba boy=180 cm
Cevaplarsanız Sevinirim
ya kardeşim 15 yaşında 168 ne büyüme hormonu eksikliği yanlış yerlere sevk etmeyin boyu uzun bileBüyüme hormonu eksikliği varsa, dışarıdan hormon alıp değiştirebilir.
İnsülin gibi bir iğne, arkadaşım kullanıyor, beni bile geçti
Eğer eksiklik varsa, devlet karşılıyormuş.
Lise 4 de boyun 1.80 olur yada yakın bişi15 yaşındayım kilom 70 boyum 168cm öncelikle ilk sorum boy uzatma egzersizleri ise yarar mı barfiks barına asılmak play stordeki egzersizler kobra fln ikinci sorumsa benim gibi olanlar ne gibi tavsiyeler verebilirler anne boy=162cm. Baba boy=180 cm
Cevaplarsanız Sevinirim
11den 12ye geçişte mi uzadin?11.sınıfa kadar 1.65 tim şaka değil 11.sınıf yazında uzadım 1.76 yım şu an uzarsın baban uzun merak etme
Gece gece yarıldım ya. Yazılım olayı bitirdi beni . Neyse. 18 yaşına kadar uzama ihtimalin var. Bu yüzden basketbola git boyun uzar muhtemelenBol bol su iç yazılım öğren (!)