imemircan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 491
- İsim
- Emir can Bozan
- İlgilendiği Kategoriler
- Gözüme ne çarparsa valla :)
- Bütçe
- 200
Selamlar, babam 150 ile 200TL arası hediye alabileceğini söyledi gelecek doğum günüm için. Günlük kullanabileceğim bir şey olması şartıyla . Bende hoparlör istiyordum bazen insanın kulaklık takmayası geliyor ama maalesef ki monitörümün ses kalitesi, seviyesi berbat. O yüzden bu fiyat bandında bir önerisi olan varsa sevinirim. Oyun oynamam hoparlörle sadece müzik, video vs. Fakat çok titiz olduğum bir konu var ses kalitesi iyi olsun. Çok iyi olsun demiyorum bu fiyat bandında bi tık imkansız zaten ama yani kulağa hoş gelsin. Görünüşü de çok eski olmazsa iyi olur . Belki bi 50TL yükselme olabilir emin değilim. Onun dışında başka günlük kullanılabilecek bir şey varsa aklınızda söyleyebilirsiniz belki hoşuma gider. <3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not : 2+1 olmasın sadece iki tane hoparlör 1+1Selamlar, babam 150 ile 200TL arası hediye alabileceğini söyledi gelecek doğum günüm için. Günlük kullanabileceğim bir şey olması şartıyla . Bende hoparlör istiyordum bazen insanın kulaklık takmayası geliyor ama maalesef ki monitörümün ses kalitesi, seviyesi berbat. O yüzden bu fiyat bandında bir önerisi olan varsa sevinirim. Oyun oynamam hoparlörle sadece müzik, video vs. Fakat çok titiz olduğum bir konu var ses kalitesi iyi olsun. Çok iyi olsun demiyorum bu fiyat bandında bi tık imkansız zaten ama yani kulağa hoş gelsin. Görünüşü de çok eski olmazsa iyi olur . Belki bi 50TL yükselme olabilir emin değilim. Onun dışında başka günlük kullanılabilecek bir şey varsa aklınızda söyleyebilirsiniz belki hoşuma gider. <3