Tam olarak g102 yi tarif ediyorsunuzBütçem 150 TL g300s almak istiyorum ama bir sürü tuş var üstünde hiç birinin ne işe yaradığını bilmiyorum o yüzden düz bir oyuncu mousesi istiyorum xpg asus tarzı markalar olursa daha iyi olur
rush topaz ben de almayı düşünüyorumBütçem 150 TL g300s almak istiyorum ama bir sürü tuş var üstünde hiç birinin ne işe yaradığını bilmiyorum o yüzden düz bir oyuncu mousesi istiyorum xpg asus tarzı markalar olursa daha iyi olur
Rampage 190 TL vereceğime g102 alırım dostum40TL daha koyarsan Rampage Sector al ben kullanıyorum gayet güzel
Malzemeleri kalitesizrush topaz ben de almayı düşünüyorum
Sen bilirsin ama G102'den çok daha iyi bir mouseRampage 190 TL vereceğime g102 alırım dostum
valla ben öyle zarar vermeyeceğim için malzeme kalitesini pek takmadım ama şimdi rampage e ve g102 ye baktım rampage bence de daha manyıklı seçim olacaktır marka adından dolayı tercih değişikliği yapmayın benceRampage 190 TL vereceğime g102 alırım dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Malzemeleri kalitesiz
n11.com'dan XPG BATTLE GROUND XLPR BLACK MOUSE PAD BTLGRNDXLPRIME-BKC seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!Sen bilirsin ama G102'den çok daha iyi bir mouse
O mousepad sadece mouse değil ayrıca o mousepad'a o kadar para verilmez ben Bloody MP-60R Clodh Edition kullanıyorum gayet memnunumn11.com'dan XPG BATTLE GROUND XLPR BLACK MOUSE PAD BTLGRNDXLPRIME-BKC seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/mouse-pad/xpg-battle-ground-xlpr-black-mouse-pad-btlgrndxlprime-bkc-P416792255 bu nasıl
Zaten ordaki klavye 600TL altı değilSet sandım![]()