Çünkü kalitesiz. Çok uzun ömürlü değil. Ve ölü nokta fazlaydı herhalde.neden önermiyorsunuz ki?
Çünkü kalitesiz. Çok uzun ömürlü değil. Ve ölü nokta fazlaydı herhalde.neden önermiyorsunuz ki?
bunu ben kullanıyorum gayet iyiGamepad fiyatları da çok artmış. 100 TL civarındaydı.Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 645,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Normal Gamepad işte Ne Farklılığı Var Ki ?o gamepad'in görünüşü bi farklı sanki
bilmiyorum bi garip geldi banaNormal Gamepad işte Ne Farklılığı Var Ki ?
Hocam Normal Gamepad İştebilmiyorum bi garip geldi bana
Akakçe sitesinden hiç alışveriş yapmadım sizce güvenilir bir sitemi?Gamepad fiyatları da çok artmış. 100 TL civarındaydı.Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 645,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
zaten n11'e yönlendiriyor. Güvenilirdir kendileri.Akakçe sitesinden hiç alışveriş yapmadım sizce güvenilir bir sitemi?
bende var o kadar zor değilOrjinal 360 Kolu Bulunamıyor
Çoğunluğu Çakma
hocam o kadar zor değil, aral bandrollu aradığınız sürece sorun yokGerçek bulunamıyor ki.
Sizde olması bulunabilirliğini değiştirmiyorbende var o kadar zor değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam o kadar zor değil, aral bandrollu aradığınız sürece sorun yok