150 TL'ye Hangi Bisiklet Lastiklerini Almalıyım?

Peki bir sey sorcam anladim dediklerinizide biriniz jantin destekliyorsa 1.75 zirhli olani al dedi nerden anlixam destekledini
jantunın modelini biliyormusun yada fotoğrafını at bakalım

Vallaha hiç bilmiyorum bimden aldim bisikleti 600tlye bisiklrt şuan binanin bodrum katinda inemem şuan şu videoda sonlarina doğru incelemesini yapiyor lastik jantina felan gösteriyor ama anlamadim
sanırım yok isterseniz alabilirsiniz ama işi güvenceye alıp 2.10 almak daha mantıklı

Vallaha hiç bilmiyorum bimden aldim bisikleti 600tlye bisiklrt şuan binanin bodrum katinda inemem şuan şu videoda sonlarina doğru incelemesini yapiyor lastik jantina felan gösteriyor ama anlamadim
Jantın kalınlığına göre tahmin ediyoruz.

Jantın kalınlığına göre tahmin ediyoruz.
sanırım yok isterseniz alabilirsiniz ama işi güvenceye alıp 2.10 almak daha mantıklı
20210615_203932.jpg
20210615_203928.jpg
20210615_203909.jpg
20210615_203850.jpg

Bu lastiğim buda jantim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emirhandkee @M-Q^GÖKTÜRK üstte jantımı ve lastiğimi attım ama ben kararımı verdim 2.10 alıcam ama bunlardan hangini alim son karar ona göre sipariş vericem

bu mu
yoksa bu mu

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu lastiğim buda jantim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emirhandkee @M-Q^GÖKTÜRK üstte jantımı ve lastiğimi attım ama ben kararımı verdim 2.10 alıcam ama bunlardan hangini alim son karar ona göre sipariş vericem

bu mu
yoksa bu mu
2.10 alın ve cst alın daha uzun ömürlüler

o zaman ben bunu alim knk peki bunu alınca ben bisikletciye götürsem takarlar heralde bunun içindeki lastik varmı bilmiyom eğer yoksa benim şuan lastiğin içindeki mi kullancaklar

bide yukarda lastiğimi ve jantımın fotosunu attım at dedinya ? 1.75 için
sanırım 1.75 olmaz birde lastik için neden bisikletçiye gidiyorsunuz kendiniz takmayı deneyin

bilmem yapabilir miyim ki videolarını izlerim ona göre sonradan yanlış bişey yapıpta başıma ş açmıyım
neden zor bir şey değilki ben 8 yaşından beri yapıyorum ama sağlama almak isterseniz bisikletçiye götürebilirsiniz

Geri