1500-2000 TL Bisiklet Önerisi

Dostum sen kullanıyorsun diye iyi değil, git testlerini izle. Saçma sapan konuşuyorsunuz. Bilen de konuşuyor, bilmeyen de...
önceki bisikletim v frendi okadar çok zorluğunu çekiyordum ki pabuçları yırtııyordu tutmuyordu jantı yamultuyordu çok kötüydü

Hocam madem V-Fren daha iyi neden arabalarda balata kullanılıyor disk fren kullanılıyor ?
Araba mı alıyorsun sen? O zaman neden yok bisikletlerinde V fren var? Düşündün mü hiç? Tamiri kolay. Burada araba freni ile bisiklet freni kıyaslayan birisi ile tartışmaya girmek benim hatam da neyse...

Araba mı alıyorsun sen? O zaman neden yok bisikletlerinde V fren var? Düşündün mü hiç? Tamiri kolay. Burada araba freni ile bisiklet freni kıyaslayan birisi ile tartışmaya girmek benim hatam da neyse...
ikiside hani araç bir yerden bir yere gitmeni sağlıyor ?

Uygunsuz davranış
tamirimi kolay
şdfgnjklsdfkljgsdgklş,
kusura bakma ama malmısn v fren tamiri aşırı zor disk frende tamir etmek istersden saidce bi vidayı sıkıyorsun

tamirimi kolay
şdfgnjklsdfkljgsdgklş,
kusura bakma ama malmısn v fren tamiri aşırı zor disk frende tamir etmek istersden saidce bi vidayı sıkıyorsun
Lütfen hakaret etmeyelim tartışıyoruz sadece :shy:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birisi motorlu, her yollardan gidiyor, birisi bisiklet, insan gücü istiyor ya. Te Allah'ım ya sabah sabah 🤣🤣🤣🤣
her yoldan derken heeeee siz bunu kastediyorsunuz
1628929113016.png

tamirimi kolay
şdfgnjklsdfkljgsdgklş,
Saçma sapan konuşma, Laflarına dikkat et. Gidip izleyin, öğrenin. V fren tamiri en kolay şeydir. Sadece bir (kablo diyeceğim ismini unuttum.) kabloyu bir yerden geçireceksin.

önceki bisikletim v frendi okadar çok zorluğunu çekiyordum ki pabuçları yırtııyordu tutmuyordu jantı yamultuyordu çok kötüydü
10TL'lik fren sistemi kullanırsan tabi öyle olur. Genelleme yapmayın.

Saçma sapan konuşma, Laflarına dikkat et. Gidip izleyin, öğrenin. V fren tamiri en kolay şeydir. Sadece bir (kablo diyeceğim ismini unuttum.) kabloyu bir yerden geçireceksin.
Disk fren çok mu değişik hocam Benim önceki bisikletimde V-Fren yüzünden jant yamulmuştu

eeeeeeeeeeeeeee

mekanikte napıyorsun

aynen 10 tl di çok doğru sadasddfghdf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,588
Üyeler
191,128
Son üye
zifirben
Geri