Sistemim yok ekran kartından başlayıp üzerine sistemi kurmayı düşünüyorum ekran kartını belirledikten sonra diğer parçaları seçicemMerhaba, diğer sistem parçalarını da belirtirseniz, konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler.
şimdi size şunu diyim sizin kaç lira bütçe var siz ekran kartı değil sistem isteyin sistem toplasanız kaç lira bütçeniz olur ?Sistemim yok ekran kartından başlayıp üzerine sistemi kurmayı düşünüyorum ekran kartını belirledikten sonra diğer parçaları seçicem
1660 super alınabilir dostumSizce 2. El GTX 1070 1080 falan mı almalı yoksa bu fiyat civarı önerileriniz nedir
Link gönderir misin?1660 super alınabilir dostum
2. el gtx 1080 i 2000 tl'ye bulamazsın dostum. Gtx 980 veya rx 580 bakabilirsin bence.Sizce 2. El GTX 1070 1080 falan mı almalı yoksa bu fiyat civarı önerileriniz nedir
En ucuz 1660 Super 2450 TL hocam. İkinci elde ise tek fanlı modeller o fiyatlarda var.1660 super alınabilir dostum
pardon ben en son 2 ay önce bakmıştım sorry fakat yılbaşı indirimi geliyor ordan bulabilir belkiEn ucuz 1660 Super 2450 TL hocam. İkinci elde ise tek fanlı modeller o fiyatlarda var.