1500 - 2000 TL Klavye Önerisi

AnormalTavuk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197
Çok fazla fps oyunu oynuyorum. Anlık algılama hız vs. önemli. Asus Rog Strix Rx alınır mı sizce 2200'e gördüm.

Tanıdığınız var mı kullanan bir de optic switch tam olarak nasıl oluyor?
tanıdığım yok ama gönül rahatlığı ile alabilirsin optik switch normal switchde mekanik bi şekilde demir demire değmesindense switch in içinden geçen bir lazer var o lazer ulaşması gereken yere ulaşmadığı zaman switch aktifleşiyor bu sayede normal swichtlere nazaran analog switchler hariç daha uzun ömürlü daha stabil ve klavye üzerindeki işlemci yazılım sayesinde daha hızlı çalışıyor

Anladım sağolun. Markaya yabancı olduğumdan dolayı tereddüt ettim o kadar.

xpg summoner kullanıyorum güzel ve sağlam öneririm.
Aklımda aslında ama yine de başka sormak istedim belki indirime girmiş görmediğim veya gözümden kaçan bir klavye önerisi gelir diye.

deli gibi fps oynuyosan bu da işini görür
Haklısınız sanırsam fakat f1, f2 vs. ayrı değil ve yardımcı tuşlar barındırmadığı için çok sıcak bakamadım. Sık sık kullanıyorum çünkü.

Çok fazla fps oyunu oynuyorum. Anlık algılama hız vs. önemli. Asus Rog Strix Rx alınır mı sizce 2200'e gördüm.
2000 TL'ye alabileceğin en hızlı tepkime süresine sahip switche sahip olan Mizar MZ60 Luna ve Gamakay MK61 var optical yellow ile 0.8 olması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deli gibi fps oynuyosan bu da işini görür
Outemu switche sahip teneke mi iş görür?

2000 TL'ye alabileceğin en hızlı tepkime süresine sahip switche sahip olan Mizar MZ60 Luna ve Gamakay MK61 var optical yellow ile 0.8 olması lazım.

Outemu switche sahip teneke mi iş görür?
Daha önce yazdıklarınızın bir çoğunu(Klavyeleri bir süredir takip ediyorum) okudum. Yellow switch ayrı olarak almam gerekiyor mu bu önerdiğiniz klavyelerde?

Bir de şansımı denemek açısından f tuşları ayrı klavye önerdiğiniz var mıdır?

Daha önce yazdıklarınızın bir çoğunu(Klavyeleri bir süredir takip ediyorum) okudum. Yellow switch ayrı olarak almam gerekiyor mu bu önerdiğiniz klavyelerde?

Bir de şansımı denemek açısından f tuşları ayrı klavye önerdiğiniz var mıdır?
Hayır onlar klavye bildiğin. Alıyorsun normal takılı geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,460
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri