AnormalTavuk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 197
Çok fazla fps oyunu oynuyorum. Anlık algılama hız vs. önemli. Asus Rog Strix Rx alınır mı sizce 2200'e gördüm.
Tanıdığınız var mı kullanan bir de optic switch tam olarak nasıl oluyor?![]()
Corsair K70 RGB TKL Champion Series Optic Switch Mekanik Gaming Klavye
Corsair K70 RGB TKL Champion Series Optic Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
tanıdığım yok ama gönül rahatlığı ile alabilirsin optik switch normal switchde mekanik bi şekilde demir demire değmesindense switch in içinden geçen bir lazer var o lazer ulaşması gereken yere ulaşmadığı zaman switch aktifleşiyor bu sayede normal swichtlere nazaran analog switchler hariç daha uzun ömürlü daha stabil ve klavye üzerindeki işlemci yazılım sayesinde daha hızlı çalışıyorTanıdığınız var mı kullanan bir de optic switch tam olarak nasıl oluyor?
Aklımda aslında ama yine de başka sormak istedim belki indirime girmiş görmediğim veya gözümden kaçan bir klavye önerisi gelir diye.xpg summoner kullanıyorum güzel ve sağlam öneririm.
Haklısınız sanırsam fakat f1, f2 vs. ayrı değil ve yardımcı tuşlar barındırmadığı için çok sıcak bakamadım. Sık sık kullanıyorum çünkü.deli gibi fps oynuyosan bu da işini görür![]()
XPG Summoner Mini RGB Red Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye
XPG SUMMONER MINI, tam boyutlu bir klavyenin form faktörünün yalnızca %60’ına sahip olup, özel verimlilik ile işlevselliği mükemmel bir şekilde dengeler.www.gaming.gen.tr
2000 TL'ye alabileceğin en hızlı tepkime süresine sahip switche sahip olan Mizar MZ60 Luna ve Gamakay MK61 var optical yellow ile 0.8 olması lazım.Çok fazla fps oyunu oynuyorum. Anlık algılama hız vs. önemli. Asus Rog Strix Rx alınır mı sizce 2200'e gördüm.
Outemu switche sahip teneke mi iş görür?deli gibi fps oynuyosan bu da işini görür![]()
XPG SUMMONER MINI, tam boyutlu bir klavyenin form faktörünün yalnızca %60’ına sahip olup, özel verimlilik ile işlevselliği mükemmel bir şekilde dengeler.www.gaming.gen.tr
deli gibi fps oynuyosan bu da işini görür![]()
Daha önce yazdıklarınızın bir çoğunu(Klavyeleri bir süredir takip ediyorum) okudum. Yellow switch ayrı olarak almam gerekiyor mu bu önerdiğiniz klavyelerde?2000 TL'ye alabileceğin en hızlı tepkime süresine sahip switche sahip olan Mizar MZ60 Luna ve Gamakay MK61 var optical yellow ile 0.8 olması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Outemu switche sahip teneke mi iş görür?
Hayır onlar klavye bildiğin. Alıyorsun normal takılı geliyor.Daha önce yazdıklarınızın bir çoğunu(Klavyeleri bir süredir takip ediyorum) okudum. Yellow switch ayrı olarak almam gerekiyor mu bu önerdiğiniz klavyelerde?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de şansımı denemek açısından f tuşları ayrı klavye önerdiğiniz var mıdır?