1500 - 2000 TL Klavye Önerisi

Daha önce yazdıklarınızın bir çoğunu(Klavyeleri bir süredir takip ediyorum) okudum. Yellow switch ayrı olarak almam gerekiyor mu bu önerdiğiniz klavyelerde?
Optical yellow switch, Silver switch ile beraber en hızlı switchlerden biri. İkisi de 0.8 gecikmeye sahip fakat yellow switchlerin gram ı biraz ağır olduğu için kullanması daha rahat. Red hissiyatında redden daha hızlı bir switch gibi düşünebilirsiniz ayrıca Actuation Time'ı da daha iyi. Bahsettiğim klavyeler optical yellow switch şekilde satılan klavyeler. Sıfırları biraz pahalı (Mizar 1600 Gamakay 1800 civarı) 2. elde sıfır kapalı kutusunu 1000 TL'ye bulursunuz mizarın.

Çok fazla fps oyunu oynuyorum. Anlık algılama hız vs. önemli. Asus Rog Strix Rx alınır mı sizce 2200'e gördüm.
Az bütçe arttırsan Fnatic Streak65 alabilirsin. Çok çok çok hızlı bir klavyedir. TR de de Wraith e-sports üzerinden alabilirsin. Onun dışı Amazon germany

Daha önce yazdıklarınızın bir çoğunu(Klavyeleri bir süredir takip ediyorum) okudum. Yellow switch ayrı olarak almam gerekiyor mu bu önerdiğiniz klavyelerde?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de şansımı denemek açısından f tuşları ayrı klavye önerdiğiniz var mıdır?
Üstünde takılı geliyor. Optical farklı renk bir switch klavye alsaydınız ayrı alıp takmanız gerekirdi ama ayrı switch olarak almak isterseniz optical switchler çok pahalıya denk geliyor 2. el 1000 tl bandında yellow switch bir mizar düşürmek daha mantıklı.

Ek ücret vs. çıkar mı alırken? Bir de 0.8 derken ms mi?

Geri