1500-2500TL klavye önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
14
Yanlış Kategori
Selamlar,
Yeni bir mekanik klavye arayışındayım ve piyasadaki binlerce seçenek arasında kaybolmadan önce sizlerin deneyimlerine danışmak istedim. Bütçem 1500 TL ile 2500 TL arasında.
Klavye için aradığım özellikler şunlar:

• Boyut: Boyut olarak %75 tercihimdir.
  • Ses Profili: Daktilo gibi çınlayan veya çok ses çıkaran modeller yerine, tok sese sahip bir klavye olmasını istiyorum.
  • Switch Türü: Gürültülü olmaması için en fazla Red Switch (veya benzer hissiyatlı lineer switchler) tercihimdir.
  • Renk: Mümkünse siyah renkli bir model arıyorum.
  • Kullanım Senaryosu: Klavyeyi günlük kullanım ve Valorant oynaraken kullanacağım.
Bu bütçe bandında önerebileceğiniz, kronik sorunu olmayan ve malzeme kalitesi üzmeyecek modeller nelerdir?
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Kategori yanlış.

Konu açarken tiklediğin şeyi hiç mi okumuyorsun? 2021 üyesisin bide.

"Sıcak Fırsatlar Kategorisi Sadece İndirim Paylaşmak İçindir" Onaylıyorum"
Valla benimde elim kaymış, bugün bitane yanlış açtım :D İnsanlık hâli, dalgınlık olmuştur.

Valla benimde elim kaymış, bugün bitane yanlış açtım :D İnsanlık hâli, dalgınlık olmuştur.
Dolandırılma potansiyelin var. Kağıt vb. imzalarken önce dikkatlice okumayı unutma. :monkahmm:

Selamlar,
Yeni bir mekanik klavye arayışındayım ve piyasadaki binlerce seçenek arasında kaybolmadan önce sizlerin deneyimlerine danışmak istedim. Bütçem 1500 TL ile 2500 TL arasında.
Klavye için aradığım özellikler şunlar:

• Boyut: Boyut olarak %75 tercihimdir.
  • Ses Profili: Daktilo gibi çınlayan veya çok ses çıkaran modeller yerine, tok sese sahip bir klavye olmasını istiyorum.
  • Switch Türü: Gürültülü olmaması için en fazla Red Switch (veya benzer hissiyatlı lineer switchler) tercihimdir.
  • Renk: Mümkünse siyah renkli bir model arıyorum.
  • Kullanım Senaryosu: Klavyeyi günlük kullanım ve Valorant oynaraken kullanacağım.
Bu bütçe bandında önerebileceğiniz, kronik sorunu olmayan ve malzeme kalitesi üzmeyecek modeller nelerdir?
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
konu açmadan önce kafam kadar bu indirimli ürünler içindir yazıyor jgwıwgıw

Dolandırılma potansiyelin var. Kağıt vb. imzalarken önce dikkatlice okumayı unutma. :monkahmm:
Bir şeyi imzalarken ve konu açarken aynı dikkati göstermezsiniz muhtemelen.
Post automatically merged:

konu açmadan önce kafam kadar bu indirimli ürünler içindir yazıyor jgwıwgıw
Aynı konuyu başka bir forumda da açtım o yüzden kopyala yapmıştım direkt hızlı bir şekilde. Güldürebildiysem ne mutlu.

Çok takılma bu ülke böyle, en ufak hatan oldumu direk nasıl yaparsın, imkansız bunu yapman demeye başlarlar :D Kimse demez belki adamın yorgun gününe denk geldi, sürekli yaptığı bir şey değil diye. Linç kültürü ülkemizde çok hakim, maalesef ki.

Post automatically merged:

Aynı konuyu başka bir forumda da açtım o yüzden kopyala yapmıştım direkt hızlı bir şekilde. Güldürebildiysem ne mutlu.
bir dahakine daha dikkatli olun bu sefer dalgınlığa sayarlar diğerinde rapor edilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri