Yardım 1500 tl bütçe ile sıvı soğutma önerisi

Maykıl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,703
bütçe 1500 tl hava degil sivi sogutmaya ihtiyacim var

bütçe 1500 tl hava degil sivi sogutmaya ihtiyacim var
Biraz bilgi versen? işlemcin ne mesela? kasan ne? ve neden sıvı soğutmaya ihtiyacın var? 1500e alacağın hava soğutma 1500e aldığın sıvı soğutmadan daha iyi performans verir.

Biraz bilgi versen? işlemcin ne mesela? kasan ne? ve neden sıvı soğutmaya ihtiyacın var? 1500e alacağın hava soğutma 1500e aldığın sıvı soğutmadan daha iyi performans verir.
farkındayım kasa hakkında bi bilgim yok işlemci hakkındada bir ablamın eşine doğum günü hediyesi almak istediği için açtım konuyu bana tek dediği şey 1500 tl ve sıvı soğutma kendisi bilgisayardan anlayan birisi değil zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o bütçeye kule tipi alcan
farkındayım ama sıvı soğutma olması lazımmış

farkındayım kasa hakkında bi bilgim yok işlemci hakkındada bir ablamın eşine doğum günü hediyesi almak istediği için açtım konuyu bana tek dediği şey 1500 tl ve sıvı soğutma kendisi bilgisayardan anlayan birisi değil zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

farkındayım ama sıvı soğutma olması lazımmış
erken sorun çıkarır o paraya sıvı soğutma diyim paşa gibi phantom spirit alacaksın keyfine bakacaksın

Bu paraya alınacak sıvı soğutma sıvısını kaçırır, fanı bozulur, soğutmaz, hiçbir işe yaramaz. Ya 2.5-3K para ayırsın ya da paşalar gibi hava soğutma taksın.

yok knk o fiyata

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri