Biraz bilgi versen? işlemcin ne mesela? kasan ne? ve neden sıvı soğutmaya ihtiyacın var? 1500e alacağın hava soğutma 1500e aldığın sıvı soğutmadan daha iyi performans verir.bütçe 1500 tl hava degil sivi sogutmaya ihtiyacim var
bütçe 1500 tl hava degil sivi sogutmaya ihtiyacim var
o bütçeye kule tipi alcanbütçe 1500 tl hava degil sivi sogutmaya ihtiyacim var
farkındayım kasa hakkında bi bilgim yok işlemci hakkındada bir ablamın eşine doğum günü hediyesi almak istediği için açtım konuyu bana tek dediği şey 1500 tl ve sıvı soğutma kendisi bilgisayardan anlayan birisi değil zatenBiraz bilgi versen? işlemcin ne mesela? kasan ne? ve neden sıvı soğutmaya ihtiyacın var? 1500e alacağın hava soğutma 1500e aldığın sıvı soğutmadan daha iyi performans verir.
farkındayım ama sıvı soğutma olması lazımmışo bütçeye kule tipi alcan
erken sorun çıkarır o paraya sıvı soğutma diyim paşa gibi phantom spirit alacaksın keyfine bakacaksınfarkındayım kasa hakkında bi bilgim yok işlemci hakkındada bir ablamın eşine doğum günü hediyesi almak istediği için açtım konuyu bana tek dediği şey 1500 tl ve sıvı soğutma kendisi bilgisayardan anlayan birisi değil zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
farkındayım ama sıvı soğutma olması lazımmış
o bütçe de mantıklı olan gamepower kalıyor. 1600tl en yakın kaliteli gördüğüm.bütçe 1500 tl hava degil sivi sogutmaya ihtiyacim var