şehir içi demiş yaNe için hocam? Şehir içi falan mı yoksa başka bir şey için mi?
şehir içi demiş ya
.En başta yazmıyordu, düzenlemiş. Yazmadığı için aynı soruyu @Emir Aydın da sordu. Bahsettiğiniz diğer konuda da 2k yazmamıştı ben sorduktan sonra başka soran olmasın diye düzenledi.
abi öncelikle sakın ama sakın çift amortisörlü bisiklet alma çok rahat ama çok fazla yoruyor .mtb almanı önermem çünki mtblerde kalın lastik bulunur kalın olduğu için yol tutuşu artar bu nedenle çok daha fazla yorucu olur.ince lastikli tek "kitlenir" amortisörlü bisiklet öneririm.tek amortisörlü biisklet önden amortisörlü olur yokuş çıkacağın zaman maşayı kitlersin yorulmadan çok kolay yokuşlarıda çıkarsın.Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi, 1000TL ye kadar şehir içi kullanıma uygun bisiklet arıyorum en fiyat performans ne bulunur bilenleri yoruma bekliyorum
Kardeşim ön yargılı olmasaydın keşke.Bütçe 5000tl'den 1000tl'ye düştü.
İnce tekerlek tek süspansiyonlu bir bisiklet bak derim abim. Kalın tekerler şehir içinde iyi olmuyor.
Bisiklet huzur verir.Abi senin araban yok mu ? 45k lık PC ye sahipsin bence araban vardır.
Dostum arabası olan bisiklet süremiyor mu, her yere arabayla mı gidilmesi gerek? Belki spor yapmak için alıyor.Abi senin araban yok mu ? 45k lık PC ye sahipsin bence araban vardır.
kendime değil arkadaşlar benim iki kardeşim var onlara alacağım biri 12 biri 10 yaşında, miktarı maks 1500TL yapıyorum önerilerinizi bekliyorum
https://www.salcano.com/index.php?route=product/product&path=61&product_id=121&mfp=12f-vites[60] bunun kalın lastiklisi var bende 2 yılı geçti galiba.Hala güzel gidiyor hiçbi sıkıntısı yokArkadaşlar sorum başlıktaki gibi, 1000TL ye kadar şehir içi kullanıma uygun bisiklet arıyorum en fiyat performans ne bulunur bilenleri yoruma bekliyorum