1500 TL'ye Kadar En İyi Bisikleti Arıyorum!

Hocam Hidrolik veya Mekanik fren daha iyi olur o fiyat bandında. Attığım bisikleti 2. el aldım adam 1-2 yıl falan kullanmış sonra bende 1 yıldır kullanıyorum taş gibi.
İnce lastik mevzusu doğru dağ bisikleti yorar ve bende Shimano takım takıntısı var eskiden tüm bisikletlerim Shimano takıma sahipti normalde bisikletin her türlüsünü bilirim de eskisi gibi güncel degilim size sormak daha dogru

Abi pek bisiklet hakkında pek bilgim yok ama tek bildiğim şehir içi için yarış tekeri (ince teker) öneririm

İnce lastik mevzusu doğru dağ bisikleti yorar ve bende Shimano takım takıntısı var eskiden tüm bisikletlerim Shimano takıma sahipti normalde bisikletin her türlüsünü bilirimde eskisi gibi güncel degilim size sormak daha dogru
Hocam dediğim gibi bisiklet 3 yıldır kullanılıyor taş gibi. Sadece bu yıl disklerini değiştirdik o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dediğim gibi bisiklet 3 yıldır kullanılıyor taş gibi. Sadece bu yıl disklerini değiştirdik o kadar.
Bu arada Nova modeli dağ bisikleti olsa bile hiç yormuyor. Ön vitesi 2'de kullanıyorum hatta.

Fiyat nasıl
O fiyata yakın bunu öneririm.

Kron xc 150,salcano ng 650

hocam yeni sistem almak için bisikletimi satıyorum yasak değilse konuşabiliriz isterseniz Salcano efes 21 Vites Shimano

Geri