iyi günler, Bilgisayarımda bluethoot özelliği yok usb ile gönderim oluyor mu? 2.si için söylüyorum bu aradastok gelirse bunuFantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
gelmezse de bu tercih edilebilirGameSir Nova HD Rumble Kablosuz Gamepad - Hall Effect JoySticks - RGB
GameSir Nova HD Rumble Kablosuz Gamepad Doğruluğu yeniden tanımlayan hassasiyet sunmak için tasarlanmış Hall Effect kumanda kollarına sahip GameSir Nova Kablosuz Kumanda ile oyun deneyimini daha önce hiç olmadığı gibi yaşayın. Bu oyun değiştirici kumanda, ister yaratıcı manzaraları...shop.connectgame.com.tr
2. El kullanmak istemiyorum yaYerinde olsam 2.el xbox 9.nesil alırım
iyi günler, Bilgisayarımda bluethoot özelliği yok usb ile gönderim oluyor mu? 2.si için söylüyorum bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. El kullanmak istemiyorum ya
Teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
2. attığım
sonunda siteyi değiştirmişlerstok gelirse bunuFantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
gelmezse de bu tercih edilebilirGameSir Nova HD Rumble Kablosuz Gamepad - Hall Effect JoySticks - RGB
GameSir Nova HD Rumble Kablosuz Gamepad Doğruluğu yeniden tanımlayan hassasiyet sunmak için tasarlanmış Hall Effect kumanda kollarına sahip GameSir Nova Kablosuz Kumanda ile oyun deneyimini daha önce hiç olmadığı gibi yaşayın. Bu oyun değiştirici kumanda, ister yaratıcı manzaraları...shop.connectgame.com.tr
300 daha çıkarsanız cyclone t4 pro alınbaya kararsız kaldım şuan :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://shop.connectgame.com.tr/pro...h-pc-nintendo-switch-ios-android-uyumlu-beyaz bunda kalıcam sanırım