Speedy Mustafa
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
- Bütçe
- 1500
https://www.hepsiburada.com/corsair-void-elite-ca-9011205-eu-surround-7-1-usb-kulaklik-p-HBV000012N1TN?magaza=DEY ELEKTRONİK
https://www.hepsiburada.com/corsair-void-elite-ca-9011205-eu-surround-7-1-usb-kulaklik-p-HBV000012N1TN?magaza=DEY ELEKTRONİK
Corsair Voıd Elite CA-9011205-EU Surround 7.1 USB Kulaklık aldım ama kutusuna dahi dokunmadım 10 gündür falan bekliyor daha iyi kulaklık düşürürsem falan diye aklımda hyperx cloud 2 vardı ama mikrofonu kötü olduğu için emin olamadım tam bu kulaklığı indirim falan var diye aldım 1050 TL ' ye hiç bakmadım araştırmadım akakçeden bakınca fiyatı çok düşmüş sonra bakarım dedim ilk void elite rgb olanı sandım çünkü onu da bir ara bu fiyatlarda görmüştüm sizce napıyım iade edeyim mi aynı fiyatlara daha iyi kulaklık bulunur mu yoksa açıp kullanıyım mı yorumlarınızı bekliyorum.
cloud 2 bariz şekilde daha iyi hem sürücüleri hem kasasının kalitesi olsun. ben olsam iade edip cloud 2 alırdım hatta anakartın iyiyse cloud alpha alınabilirBiriniz bir şey yazsın artık konuyu 3 defa yükseltişim : )
Mikrofon için ne yapmam gerekiyor bilgin var mı ? Harici 3.5 mm jack mikrofon satın alıp taksam olur mu ?cloud 2 bariz şekilde daha iyi hem sürücüleri hem kasasının kalitesi olsun. ben olsam iade edip cloud 2 alırdım hatta anakartın iyiyse cloud alpha alınabilir
Mikrofon kalitesi rahatsız etmiyor mu ? Bir kaç video izledim de benim kendi görüşüm olarak kötü bence.HyperX Cloud 2 yi parası olan direk alsın derim. 4 Yılı geçti kullanıyorum hala turp gibi. Sadece bir yıla kadar kullanmadığım zaman kağpalı yerde sakladığım için yapış yapış olmuştu kolonya ile silerek dış yapışkanı attım birde mikrofonun süngeri çürüdü ancak 2 yıl srousuz kullanırsın diye düşünüyorum
Kulaklık şu anda yeni gibi oldu. Birde kulaklığın deri pedlerini değiştirmek zorunda kaldım çünkü kolonya ile siliyordum zamanında oda aşındırmış sanmırım. ama şuan yanında gelen sünger pedleri kullanıyorum gayet memnunum. (Çakma suni pedler de satılıyor çok satılan bir kulaklık olduğu için suni derisiz yapamam diyorsn uygun pedi internetten bulupalabilirsin)HyperX Cloud 2 yi parası olan direk alsın derim. 4 Yılı geçti kullanıyorum hala turp gibi. Sadece bir yıla kadar kullanmadığım zaman kağpalı yerde sakladığım için yapış yapış olmuştu kolonya ile silerek dış yapışkanı attım birde mikrofonun süngeri çürüdü ancak 2 yıl srousuz kullanırsın diye düşünüyorum
mikrofonu tamam çok iyi sayılmaz ama o kadar rezaletde değil. bana sorarsan harici mikrofona gerek yok illa alcam dersen 200-300tl'ye yaka mikrofonları satılıyorMikrofon için ne yapmam gerekiyor bilgin var mı ? Harici 3.5 mm jack mikrofon satın alıp taksam olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mikrofon kalitesi rahatsız etmiyor mu ? Bir kaç video izledim de benim kendi görüşüm olarak kötü bence.
Şuana kadar hiç geri dönüş almadım arkadaşlarımdan bir sıkıntıda yaşamadım anlaşılma konusunda. En iyisi olmaybilir ama çok satılan bir kulaklık senin beklentin farklı olabilir ama bir problem olduğunu sanmıyorum. Ne kadar konuşacaksın ki zaten asmr videosu falan çekecek halin yoktur heraldeMikrofon için ne yapmam gerekiyor bilgin var mı ? Harici 3.5 mm jack mikrofon satın alıp taksam olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mikrofon kalitesi rahatsız etmiyor mu ? Bir kaç video izledim de benim kendi görüşüm olarak kötü bence.
Asmr ne alaka değişik değişik konuşuyon ?Şuana kadar hiç geri dönüş almadım arkadaşlarımdan bir sıkıntıda yaşamadım anlaşılma konusunda. En iyisi olmaybilir ama çok satılan bir kulaklık senin beklentin farklı olabilir ama bir problem olduğunu sanmıyorum. Ne kadar konuşacaksın ki zaten asmr videosu falan çekecek halin yoktur heralde
Kral yanlış anladın galiba. Asmr videolarında yüksek kalite mikrofon kullanıldığını düşündüğüm için dedim, Problem nedir anlayamadım?Asmr ne alaka değişik değişik konuşuyon ?