Youtube da varBunun incelemesi vs. var mı ?
Hocam r1 nasıldır biliyor musunuz ?
furylevel z1 öneririm şuan kullandığım da oHer türlü marka olur arkadaş palm tutuyor diye biliyorum.
Ne zamandır kullanıyorsunuz? Ne tür oyunlar oynuyorsunuz bir de elinizin ölçüleri nedir acaba ?furylevel z1 öneririm şuan kullandığım da o
Hocam mouse çıkalı 2-3 hafta oldu sanırım zaten. Ben 2 hafta önce aldım. Kablosuz olarak en iyi mouse olabilir. 57g civarı bir ağırlığı var. Elim aşağıdan yukarıya 18cm. Palm tutuyorum ve gayet güzel oturuyor. FPS oyunları oynuyorum.Ne zamandır kullanıyorsunuz? Ne tür oyunlar oynuyorsunuz bir de elinizin ölçüleri nedir acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@MuratTheFounderOfGariban Hocam sizin bir öneriniz var mıdır ?
Bende arkadaşa furylevel z1, xm1r (kablolu), dareu a950 pro önerdim kendi de biraz baktı attack shark x3 diye bir şey buldu o da fena durmuyo ama sizce aralarından en mantıklısı z1 midir?Hocam mouse çıkalı 2-3 hafta oldu sanırım zaten. Ben 2 hafta önce aldım. Kablosuz olarak en iyi mouse olabilir. 57g civarı bir ağırlığı var. Elim aşağıdan yukarıya 18cm. Palm tutuyorum ve gayet güzel oturuyor. FPS oyunları oynuyorum.
o zaman tek seçenek fury kalıyor naysla ödemeyi unutmayınvxe için diyorsanız çıkmaz gibi duruyor m800 ultra daha da pahalı diye biliyorum