1500TL Mousepad önerisi.

Sofu_54

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
273
Bütçe
1500
Selam, daha önce yine sizin önerilerinizle bu konuda Klasse Blitz Speed almıştım. Kardeşim beğenince ona verdim ben tekrar alayım derken fiyatı 1200'den 1500'e çıkmış. 1500'e tekrar alayım mı yoksa bu fiyata daha iyisi var mıdır? @darktower

Selam, daha önce yine sizin önerilerinizle bu konuda Klasse Blitz Speed almıştım. Kardeşim beğenince ona verdim ben tekrar alayım derken fiyatı 1200'den 1500'e çıkmış. 1500'e tekrar alayım mı yoksa bu fiyata daha iyisi var mıdır? @darktower
Wraithin padlarinede bak derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paraları vermeye kıyamam ben
Benim artisan zeronun absürtlük🤣

Wraithin padlarinede bak derim

Benim artisan zeronun absürtlük🤣
Bu artisonlar neymiş hocam :D 1-2k lık padlerle aradaki fiyat farkına değiyor mu?

Hocam wraith THH'de milleti çok yoruyor firmaya içim hiç ısınık değil yine de baktım SAO var bir öncekiyle kardeş zaten pek içime sinmedi bide latte bişey var onun hakkında fikrim yok.

Bu artisonlar neymiş hocam :D 1-2k lık padlerle aradaki fiyat farkına değiyor mu?

Hocam wraith THH'de milleti çok yoruyor firmaya içim hiç ısınık değil yine de baktım SAO var bir öncekiyle kardeş zaten pek içime sinmedi bide latte bişey var onun hakkında fikrim yok.
Valla wraithin spirit of aim serisini falan kullandım iyiydi gayet. Artisan japon dokuması hocam daha hassas özellikle e spor seviyesinde oyunculuk için. Biraz gereksiz pahalı evet ama benım gibi valo falan sıralama kasan takıntı elemanlar için en iyi seçenek denebilir

Hocam bununla bir önceki padim Klasse Blitz arasında nasıl bir fark var biliyor musunuz? Birde bunun prosu veya Ace poron vs almaya gerek var mı? O kadar az bilgi var ki teknolojik ürün bakan dayılar gibi soru soruyorum kusura bakmayın.

Hocam bununla bir önceki padim Klasse Blitz arasında nasıl bir fark var biliyor musunuz? Birde bunun prosu veya Ace poron vs almaya gerek var mı? O kadar az bilgi var ki teknolojik ürün bakan dayılar gibi soru soruyorum kusura bakmayın.
Estağfurullah arkadaşım ne demek,
Şahsen kendi çapımda iyi denecek sistem dizdim zamanında. Mouse sensörü iyi olduktan sonra orta segment bir mousepad olsa bile işinizi görür. Bir aralar şokta satılan piranha falan vardı onunla o dönemlerde yücelik rankında geziniyordum diyeyim. Çok kasmanıza gerek yok yani alın gitsin

3 farklı yz de premiumum var, asla doğru sonuç vericeklerine inanmıyorum :D

Sen yetkili bi abiye benziyorsun
Burdaki cogu kişinin de çok iyi bileceğini düşünmüyorum farklarını detaylarını. Sor yapay zekaya ben soruyorum genelde çokda yanlıs bilgi vermiyor internetteki kaynakları aktarıyor sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,248
Üyeler
190,715
Son üye
zambakçiçeği
Geri