HmzaY
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,437
oyun bilgisayarı istiyorsanız
Post automatically merged:
Dediğim gibi Güzel ekranlı bir şey almazsanız hazırladığınız videonun renkleri bozuk olacaktır.
cok zor hocamBütçe arttırma şansınız var mı?
Eğer arttırabilirseniz bunu almanızı öneririm.cok zor hocam
hmm anladim
Dediğim gibi Güzel ekranlı bir şey almazsanız hazırladığınız videonun renkleri bozuk olacaktır.
fazla olmus unluckyEğer arttırabilirseniz bunu almanızı öneririm.
ideapad 3 guzel duruyormusta fiyatlari sıkıntı
https://www.akakce.com/laptop-noteb...-bilgisayar-82k100cwtx-fiyati,1754797813.html su modeli nasildirhmm anladim
fazla olmus unlucky
ideapad 3 guzel duruyormusta fiyatlari sıkıntı
hocam acer nitro 5 nasildir
Ekranın renk oranı çok kötü ama oyun için iyidir.hocam acer nitro 5 nasildir
yani isimi gormez degil miEkranın renk oranı çok kötü ama oyun için iyidir.
Oyununu görür, işini görmezyani isimi gormez degil mi
arkadas 2 gundur kafam yandi isime yaricam birsey bulamadımyani isimi gormez degil mi
oyun arka planda oldugu ıcın gormez ısımıOyununu görür, işini görmez
hocam ben bir dusundumde ben suanlik ogrenme asamasındayım lise 3 ogrencisiyim yanı onceligim ogrenmek o yuzden suanlik ekran konusunda sıkıntı yasamam dıye dusunuyorum ılerıde edıtorler ıcın monıtorlerden alabilriim o yuzden kriterlerimi ona gore degistirdim sizce bunları goz onunde bulundurarak ne alabilirimOyununu görür, işini görmez
Dediğim gibi önceliğin iyi işlemcili ve düzgün ekranı olan modeller olmalı HDR vs vs. Eğer düzgün bir laptopun olursa işini 6 ayda öğrenir bionlukta iş satar kendine istediğin bilgisayarı alırsın. Ama gidip sırf oyun için pc alırsan üzülürsün, iş de satamazsın. Oyununu oynar 4 sene sonra pcn eskir kalakalırsın.arkadas 2 gundur kafam yandi isime yaricam birsey bulamadım
oyun arka planda oldugu ıcın gormez ısımı
hocam ben bir dusundumde ben suanlik ogrenme asamasındayım lise 3 ogrencisiyim yanı onceligim ogrenmek o yuzden suanlik ekran konusunda sıkıntı yasamam dıye dusunuyorum ılerıde edıtorler ıcın monıtorlerden alabilriim o yuzden kriterlerimi ona gore degistirdim sizce bunları goz onunde bulundurarak ne alabilirim