15k 16k laptop önerisi

oyun bilgisayarı istiyorsanız
Post automatically merged:

Dediğim gibi Güzel ekranlı bir şey almazsanız hazırladığınız videonun renkleri bozuk olacaktır.
hmm anladim

fazla olmus unlucky

oyun bilgisayarı istiyorsanız

Dediğim gibi Güzel ekranlı bir şey almazsanız hazırladığınız videonun renkleri bozuk olacaktır.
ideapad 3 guzel duruyormusta fiyatlari sıkıntı

hmm anladim

fazla olmus unlucky

ideapad 3 guzel duruyormusta fiyatlari sıkıntı
https://www.akakce.com/laptop-noteb...-bilgisayar-82k100cwtx-fiyati,1754797813.html su modeli nasildir

Son düzenleme:
yani isimi gormez degil mi
arkadas 2 gundur kafam yandi isime yaricam birsey bulamadım

Oyununu görür, işini görmez
oyun arka planda oldugu ıcın gormez ısımı

Oyununu görür, işini görmez
hocam ben bir dusundumde ben suanlik ogrenme asamasındayım lise 3 ogrencisiyim yanı onceligim ogrenmek o yuzden suanlik ekran konusunda sıkıntı yasamam dıye dusunuyorum ılerıde edıtorler ıcın monıtorlerden alabilriim o yuzden kriterlerimi ona gore degistirdim sizce bunları goz onunde bulundurarak ne alabilirim

Son düzenleme:
arkadas 2 gundur kafam yandi isime yaricam birsey bulamadım

oyun arka planda oldugu ıcın gormez ısımı

hocam ben bir dusundumde ben suanlik ogrenme asamasındayım lise 3 ogrencisiyim yanı onceligim ogrenmek o yuzden suanlik ekran konusunda sıkıntı yasamam dıye dusunuyorum ılerıde edıtorler ıcın monıtorlerden alabilriim o yuzden kriterlerimi ona gore degistirdim sizce bunları goz onunde bulundurarak ne alabilirim
Dediğim gibi önceliğin iyi işlemcili ve düzgün ekranı olan modeller olmalı HDR vs vs. Eğer düzgün bir laptopun olursa işini 6 ayda öğrenir bionlukta iş satar kendine istediğin bilgisayarı alırsın. Ama gidip sırf oyun için pc alırsan üzülürsün, iş de satamazsın. Oyununu oynar 4 sene sonra pcn eskir kalakalırsın.

Geri