İceWolf
80+ Silver
Hayırlısı olsun, inşallah çok daha iyileri senin olsun.bize düşmez hocam bu sistem ben yararlansınlar die attım
garibanız biz
Hayırlısı olsun, inşallah çok daha iyileri senin olsun.bize düşmez hocam bu sistem ben yararlansınlar die attım
garibanız biz
inşallah hocam boş zamanlarımda forumları/rehberleri/donanım kıyaslamalarını vs inceliyorum okuyorum yazın projelerim var bakalım hayırlısıHayırlısı olsun, inşallah çok daha iyileri senin olsun.
Anlıyorum birazdan kalırsa (5dk içinde) teşekkürler konu içinITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Kasayı Thermaltake İle değiştirirseniz daha iyi olur diye duydum.Psu ve SSD hakkında bilgim yok diğer parçalar Kaliteli Şuan Alınabilecek En iyi sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konusu açıldıysa silebilirim.
bi teşekkür bile beni mutlu ediyor h.o kaçırmazsın muhtemelenAnlıyorum birazdan kalırsa (5dk içinde) teşekkürler konu için
sen iyi kaziklanmissin15kya gittim i3 12k rtx 3050 aldım ya..... keşke bekleseydim
Bundan 3-4 ay önce i3 2060 lı kasa 16 falandı belki yeni almamıştırsen iyi kaziklanmissin
Dostum ilerisi için bir şey diyemem. Fiyatlar düşerse bu sefer mahcup olurum.@Ckribrahim 15 k bütçe var beklemeli miyim sence yoksa 3060ti lı sistem mi 6700xt mi mantıklı cevap verebilirsen sevinirim
Tuco Air tabii ki.Ekran kartı, kasası, anakartı ile çok daha iyi.TUCO-AİR mi Bu mu?
ĞI?Bayağı iyi.