16 gb ram vs 32 gb ram ddr5

Muhammet yldrm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
arkadaşlar şuanda patriot viper cl30 6000mhz 16 ramim var ve şuanda kararsız kaldım gerçekten aldığıma değer mi ikinci 16gb rami cs oynuyorum oyun akıcılığı artar mı fpsin çok artacağını sanmıyorum ama bilen varsa deneyimleyen varsa ilk 16 sonra 16x2 dual channel

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
arkadaşlar şuanda patriot viper cl30 6000mhz 16 ramim var ve şuanda kararsız kaldım gerçekten aldığıma değer mi ikinci 16gb rami cs oynuyorum oyun akıcılığı artar mı fpsin çok artacağını sanmıyorum ama bilen varsa deneyimleyen varsa ilk 16 sonra 16x2 dual channel
ddr4 teki kadar bir artış bekleme çok az da olsa bir artış oluyor evet.

mikro laglar felan azalıyor diyorlar akıcılık konusunda istikrar artıyormuş felan
mikro lag oluyorsa o direkt başka bir arızadır akıcılık konusunda 1x16 veya 2x16 olmasının bir şeye yarayacağını düşünmem eğer bütçen yetiyorsa 2x16 al yetmiyorsa 1x16 al ama ddr5 te 2x8 almak gibi bir hata yapma.

mikro lag oluyorsa o direkt başka bir arızadır akıcılık konusunda 1x16 veya 2x16 olmasının bir şeye yarayacağını düşünmem eğer bütçen yetiyorsa 2x16 al yetmiyorsa 1x16 al ama ddr5 te 2x8 almak gibi bir hata yapma.
şuan var 16gb bi tane daha almayı düşündüm ne kadar etki eder diye de bi düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hacı 16gb zar zor yeterken bu devirde 2x8 gibi bi çılgınlık yapmam

sadece cs oynasanız bile artık yeni gelicek 3a kalite oyunların hepsi için 32 şart eger bütçe varsa 16 daha almanızda fayda var çünkü her gün her şeye zam geliyor

sadece cs oynasanız bile artık yeni gelicek 3a kalite oyunların hepsi için 32 şart eger bütçe varsa 16 daha almanızda fayda var çünkü her gün her şeye zam geliyor
haklısın hocam almaktan yanayım ayrıca az da olsa her türlü iyi gelecek sistemime

cs'de 2k ultra oynuyom 17gb kullanıyor şu anda.

haklısın hocam almaktan yanayım ayrıca az da olsa her türlü iyi gelecek sistemime
iyi gelicek ve üstüne 32 şart artık yeni gelen oyunalarda sistem gereksinimlerinde yüksek ayarlar için 32 minimum diyorlar zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070
Geri