16 PRO MAXTEN 17 PRO MAXE GEÇİLİR Mİ?

yetiyor. ama telefon iki model üstü çıkana kadar kullanılmalı diye düşünüyorum. planlı eskitmeden dolayı yavaşladığını düşünüyorum. direkt 17 alıp 19a kadar kullanmayı düşündüm

evden işe işten eve son bir yıldır bi cafede oturup çay içmemişimdir o yüzden istesemde yapamam öyle bir şey :D

5 sene biraz abartı bence kankam ya 2 yıl ideal yani en fazla 3 yıl daha sonrasına hiç gerek yok bence.

pil genelde yetiyor. güne 100 şarj ile başlıyorum akşam eve döndüğümde 10 15 oluyor günümü çıkarıyor.

günün çoğu telefonda geçiyor herkes için öyle bence o yüzden fiyatı çokta takmamak lazım yani bin dolar telefon bin dolar vergi sorun telefonun fiyatında değil hükümetin vergisinde
Sen sanki kendini zaten 17 pırro mekse geçmek için kodlamış gibisin

Bence hiç gerek yok

Sen sanki kendini zaten 17 pırro mekse geçmek için kodlamış gibisin

Bence hiç gerek yok
kodlamalık bir durum yok hocam :D sadece tasarımı hoşuma gitti birde renklere takılan biriyim yeni renkler hoşuma gitti o yüzden düşündürdü biraz

reis paran varsa al yoksa kasma bu kadar. Ne olursa olsun bir telefonun ederi 125-150 k etmez. Koymaz diyorsan yapıştır. Ama o paralara başka ilgi alanlarına yönelebilirsin (y)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
yetiyor. ama telefon iki model üstü çıkana kadar kullanılmalı diye düşünüyorum. planlı eskitmeden dolayı yavaşladığını düşünüyorum. direkt 17 alıp 19a kadar kullanmayı düşündüm

evden işe işten eve son bir yıldır bi cafede oturup çay içmemişimdir o yüzden istesemde yapamam öyle bir şey :D

5 sene biraz abartı bence kankam ya 2 yıl ideal yani en fazla 3 yıl daha sonrasına hiç gerek yok bence.

pil genelde yetiyor. güne 100 şarj ile başlıyorum akşam eve döndüğümde 10 15 oluyor günümü çıkarıyor.

günün çoğu telefonda geçiyor herkes için öyle bence o yüzden fiyatı çokta takmamak lazım yani bin dolar telefon bin dolar vergi sorun telefonun fiyatında değil hükümetin vergisinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende 17nın rengini tasarımını beğendim birde kamerada güzel değişim olacak diye duydum pil ömrüde baya artacak dendi yani sizin gibi düşünüyorum hatta 14 değil 12den beri aynı neredeyse 17de değişiklik olduğunu düşündüğüm için değişimi düşündüm. hem zaten birader alacak ikimiz beraber gidip 2 tane alırsak fiyattada yardımcı olurlar diye değiştirsem mi diye düşündüm.
Telefonu senin nasıl kullandığına bağlı. Yetmediğini düşündüğün özelliği ne mesela? Ona göre bir üst modelin özelliği ile kıyasla, vereceğin paraya değecek mi ona bak. Mesela 4 yıldır a52 kullanıyorum ve yetmediğini düşündüğüm bir özelliği olmadığı için değiştirmeyi düşünmüyorum.

konu gerçek mi değil mi çözemedim. geçmek için tek sebep hava atmak

Geri