16 PRO PİLİ SU GİBİ GİDİYOR

ben gayet bilinçliyim fakat pop up gibi yada yanlışlıkla tıklanan linklere karşı hiçbir şey yapamassın
reklam engelleyici gömülü tarayıcılar var hiç bir şey açtırmıyor pc de ki gibi. Yada adguard dns kulllanırsın sıfır reklam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaspersky android kullan en kötü

Oyun oynama, konusmaları kısa kes, gõrüntúlü konuşma, SMS ile yazış, pili 100% doldur, 2% ye kadar kullan. Aklıma başka da bir şey gelmiyor.

Parlaklığı kıs, güç tasarrufunda kullan, arkaplanda çalışan uygulamaları kapat, kamerayı az kullan.
Güç tasarrufu pil sağlığını daha fazla düşürür.

Ben sıfır cihaz olup olmadığını sormadım. Ayrıca 0 cihaz ise bi kaç gün sabret bataryası bi kendisine gelsin.
Bataryası kendisine gelsin diye bir şeyi ilk defa sizden duydum 🧐

İphone kullandım ama yinede parasını hak etmiyor
:D iphone rakipleriyle aynı fiyatta, türkiyede pahalı çünkü samsung ve güney koreyle gümrük anlaşması var

Bataryası kendisine gelsin diye bir şeyi ilk defa sizden duydum 🧐
Bilgisizsin o halde. Her telefon markasında geçer yeni telefon optimize olmadan pil hızlı biter diye

Güç tasarrufu pil sağlığını daha fazla düşürür.
Bu da yalan bilgi

Hocam neden %20-80 arası kullanıyorsun onu anlamadım? %100 neden doldurmuyorsun?

:D iphone rakipleriyle aynı fiyatta, türkiyede pahalı çünkü samsung ve güney koreyle gümrük anlaşması var

Bilgisizsin o halde. Her telefon markasında geçer yeni telefon optimize olmadan pil hızlı biter diye

Bu da yalan bilgi
Nereden vardınız telefon pilinin optimize olduğunun bilgisine.

Hiç kullanmadan %9 düşmüşse sanki biraz çok geldi bana

Ayarlardan arkaplan kullanan gereksiz uygulamaları filan kapatın isterseniz.

Çok tavsiye etmem ama 60hz kullanmayı kabulde ederseniz ayarlardan yine karehızı düşürebilirsiniz
60 hz kullanıncada düz model almış gibi oluyorsun

ben gayet memnunum cihazdan beyler zamanında 15 pro kullanmıştım o çok ısınıyordu daha sonra onu satıp pc almıştım sonra xiaomi 13 kullanıyordum şimdi 16 proya geçtim gayet güzel cihaz ve en iyi yani hiç ısınmaması 0 ısınma oyun bile oynadım 1 saat bu kadar beklemiyordum

Bu da yalan bilgi
yalan bilgi felan değil güç tasarruf modu sadece pilin çok düşük olduğunda kullanırsan işine yarar. uzun vadede sürekli güç tasarrufta kullanmak pil sağlını daha hızlı bitmesine neden olur

ben gayet memnunum cihazdan beyler zamanında 15 pro kullanmıştım o çok ısınıyordu daha sonra onu satıp pc almıştım sonra xiaomi 13 kullanıyordum şimdi 16 proya geçtim gayet güzel cihaz ve en iyi yani hiç ısınmaması 0 ısınma oyun bile oynadım 1 saat bu kadar beklemiyordum

yalan bilgi felan değil güç tasarruf modu sadece pilin çok düşük olduğunda kullanırsan işine yarar. uzun vadede sürekli güç tasarrufta kullanmak pil sağlını daha hızlı bitmesine neden olur
kaynak?

Geri