MrCodeX
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,555
Bilinçli kullanıcıysan doğru linki bilirsin zaten.bu konuda haklı değilsiniz android kullanırken internetteki bir linke bile tıklamak korku verdi bana ios kapalı kutu
Bilinçli kullanıcıysan doğru linki bilirsin zaten.bu konuda haklı değilsiniz android kullanırken internetteki bir linke bile tıklamak korku verdi bana ios kapalı kutu
ben gayet bilinçliyim fakat pop up gibi yada yanlışlıkla tıklanan linklere karşı hiçbir şey yapamassınBilinçli kullanıcıysan doğru linki bilirsin zaten.
reklam engelleyici gömülü tarayıcılar var hiç bir şey açtırmıyor pc de ki gibi. Yada adguard dns kulllanırsın sıfır reklamben gayet bilinçliyim fakat pop up gibi yada yanlışlıkla tıklanan linklere karşı hiçbir şey yapamassın
Güç tasarrufu pil sağlığını daha fazla düşürür.Parlaklığı kıs, güç tasarrufunda kullan, arkaplanda çalışan uygulamaları kapat, kamerayı az kullan.
Bataryası kendisine gelsin diye bir şeyi ilk defa sizden duydumBen sıfır cihaz olup olmadığını sormadım. Ayrıca 0 cihaz ise bi kaç gün sabret bataryası bi kendisine gelsin.
İphone kullandım ama yinede parasını hak etmiyor
Bilgisizsin o halde. Her telefon markasında geçer yeni telefon optimize olmadan pil hızlı biter diyeBataryası kendisine gelsin diye bir şeyi ilk defa sizden duydum![]()
Bu da yalan bilgiGüç tasarrufu pil sağlığını daha fazla düşürür.
Pil sağlığını korumak için yapıyordurHocam neden %20-80 arası kullanıyorsun onu anlamadım? %100 neden doldurmuyorsun?
Nereden vardınız telefon pilinin optimize olduğunun bilgisine.iphone rakipleriyle aynı fiyatta, türkiyede pahalı çünkü samsung ve güney koreyle gümrük anlaşması var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisizsin o halde. Her telefon markasında geçer yeni telefon optimize olmadan pil hızlı biter diye
Bu da yalan bilgi
60 hz kullanıncada düz model almış gibi oluyorsunHiç kullanmadan %9 düşmüşse sanki biraz çok geldi bana
Ayarlardan arkaplan kullanan gereksiz uygulamaları filan kapatın isterseniz.
Çok tavsiye etmem ama 60hz kullanmayı kabulde ederseniz ayarlardan yine karehızı düşürebilirsiniz
Birazcık öyle ama azda olsa bataryası biraz daha fazla gidiyor60 hz kullanıncada düz model almış gibi oluyorsun
yalan bilgi felan değil güç tasarruf modu sadece pilin çok düşük olduğunda kullanırsan işine yarar. uzun vadede sürekli güç tasarrufta kullanmak pil sağlını daha hızlı bitmesine neden oluriphone rakipleriyle aynı fiyatta, türkiyede pahalı çünkü samsung ve güney koreyle gümrük anlaşması var
Bilgisizsin o halde. Her telefon markasında geçer yeni telefon optimize olmadan pil hızlı biter diye
Bu da yalan bilgi
kaynak?ben gayet memnunum cihazdan beyler zamanında 15 pro kullanmıştım o çok ısınıyordu daha sonra onu satıp pc almıştım sonra xiaomi 13 kullanıyordum şimdi 16 proya geçtim gayet güzel cihaz ve en iyi yani hiç ısınmaması 0 ısınma oyun bile oynadım 1 saat bu kadar beklemiyordum
yalan bilgi felan değil güç tasarruf modu sadece pilin çok düşük olduğunda kullanırsan işine yarar. uzun vadede sürekli güç tasarrufta kullanmak pil sağlını daha hızlı bitmesine neden olur