ailem spor konusunda herhangı bır olumsuzluk çıkarmıyor sadece mma konusunda laf ediyorlar boks için suana kdr olumsuz bişey dedıklerını duymadımYapma diyen aile baskısı yoksa geç değil ama varsa yeterince antrenman yapamayacağın için geç.
Benim önerim bi tane sağlam fitness buddy bul kendi kafanda bok yapmak isteyen. Salonda çalışma sonrası boks yaparsınız çoğu salonda var zaten malzemeler. Refleks de önemli salona gitmeyeceğiniz zamanlarda masa tenisi falan oynayın el göz koordinasyonu/refleksler gelişir. Önemli olan devamlılık ve motivasyon.ailem spor konusunda herhangı bır olumsuzluk çıkarmıyor sadece mma konusunda laf ediyorlar boks için suana kdr olumsuz bişey dedıklerını duymadım
fıtnesstan geçiş yapıcaktım bende ama zaten gitmiş oldugum salonda verıyormus eğitimi ortaya karısık bısey olcakBenim önerim bi tane sağlam fitness buddy bul kendi kafanda bok yapmak isteyen. Salonda çalışma sonrası boks yaparsınız çoğu salonda var zaten malzemeler. Refleks de önemli salona gitmeyeceğiniz zamanlarda masa tenisi falan oynayın el göz koordinasyonu/refleksler gelişir. Önemli olan devamlılık ve motivasyon.
Onu bunu bilmem adam akıllı eğitim veren bi yerden al eğitimini gidip merdiven altı bı yere gidersen cacık bi temel öğretecekleri için potansiyeline ulaşamazsın malûm ülkede kısaya uzuna atletik birine hantala hep aynı bildikleri boks tarzını öğretenler varBaşlıkta görüldüğü gibi 16 yaş sıfırdan başlayacak biri için çok geç bir yaşmıdır ne kadar sürede gelişebilirim
şimdi sorucagım tabıkı bana baglı ama maçlara çıkabilirmiyim
cevap veren arkadaşlar teşekkür ederim
hocam zaten kariyerden kastım trden bişe çıkmıcagını bılıyorum türkiye çapında derece vs. bişeyler olursa yeterHobi ve kendini savunma amaçlı yapılırda kariyer amaçlı çok gereksiz bence sağlık açısından uygun değil. Bu yaşta ne boksu git bir yerde zanaat edin hayatını kurtar boks gibi belirsiz ve kendine zarar veren işe girmek ne kadar mantıklı akıl karı bilemiyorum.
hocam eğitim için zaten suan buldum denıcem yanı paylaşırım güncel ama gunumuzde ıyı bıryer ozellıkle sadece boks uzerıne çok zorOnu bunu bilmem adam akıllı eğitim veren bi yerden al eğitimini gidip merdiven altı bı yere gidersen cacık bi temel öğretecekleri için potansiyeline ulaşamazsın malûm ülkede kısaya uzuna atletik birine hantala hep aynı bildikleri boks tarzını öğretenler var
o yuzden cok buyuk seyler kurmadan ilk hedefım deneyıp oluşan isteğin sadece geçici bir hevesmi yoksa arkası gelen bırseymı oldugunu görmek olucakHocam o yaşlarda anlık patlamada olabiliyor sizi hayalkırıklığına uğratmak istemem.
Bendede olmuştu bir antrenörüm olmadığı için elimi zedelemiştim izi yeni yeni geçiyor.o yuzden cok buyuk seyler kurmadan ilk hedefım deneyıp oluşan isteğin sadece geçici bir hevesmi yoksa arkası gelen bırseymı oldugunu görmek olucak