1600 TL Klavye Önerisi

QuwJJ

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1600

Arkadaşlar kodlama öğreniyorum. Rahat yazabileceğim, ok tuşları olan ve F1-F2 gibi tuşları olan bir klavye arıyorum. Maksimum bütçem 1600 TL. Daha üstüne çıkamayacağım çünkü mouse da almam gerekiyor. Mevcut klavye ve mouse'm harika bir zamanlama ile bozuldu. Ben linkini attığım ürünleri buldum sizin de önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.

kablosuz olsun 300 TL daha fazla veririm derseniz https://www.incehesap.com/magegee-s...vRdMXw6ZbXCL_IJPJmGcETlFvwEhMsvid3nyg7xU66Am3

kablolu da olsa olur daha fazla para vermek istemiyorum derseniz https://www.incehesap.com/magegee-s...-gasket-gri-siyah-gaming-klavye-fiyati-81361/

kendim de kablolu versiyonunu sipariş ettim daha gelmedi ama yağlanmış switchler olduğu için yazı yazarken hoş bi ses ve hissiyatı olucağını düşünüyorum
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Araştırıp bakacağım ürüne.

kablosuz olsun 300 TL daha fazla veririm derseniz https://www.incehesap.com/magegee-s...vRdMXw6ZbXCL_IJPJmGcETlFvwEhMsvid3nyg7xU66Am3

kablolu da olsa olur daha fazla para vermek istemiyorum derseniz https://www.incehesap.com/magegee-s...-gasket-gri-siyah-gaming-klavye-fiyati-81361/

kendim de kablolu versiyonunu sipariş ettim daha gelmedi ama yağlanmış switchler olduğu için yazı yazarken hoş bi ses ve hissiyatı olucağını düşünüyorum
merhabalar iyi günler acaba ürün kullanımından memnun kaldınız mı ? bana havit gamenote kb884l önerisinde bulundu birisi ama bir yorum filan bulamadım

Yarın 18:00 beklersen belki istediğin boyut ve fiyatta Havit klavyelerden biri indirime girebilir.

Kendi sitesinde combatry kodu ile ₺1700 alabilirsin.

2025-12-29_15-03.webp

Havit genel bavulcu markalarına göre kendi fabrikasında üretim yapıyor. O yüzden bu bütçelerde alacağın mekaniklere göre çift basma vb. sorunu yaşama ihtimalin düşük.

Knob içeren farklı switchli şu ürün var.

Bütçe ₺2000 çıkarsa şu kullandığım şu ürün indirimde.

Veya direkt membran da alabilirsin. Giriş seviyesi switchli klavyelerde çift basma çok yaşanabiliyor. Manyetiklerde bu neredeyse hiç yaşanmıyor. Membran'da da keza belirli bir bütçe üstünde böyle bir sorun olmuyor.

Yarın 18:00 beklersen belki istediğin boyut ve fiyatta Havit klavyelerden biri indirime girebilir.

Kendi sitesinde combatry kodu ile ₺1700 alabilirsin.

Alıntıyı görüntüle

Havit genel bavulcu markalarına göre kendi fabrikasında üretim yapıyor. O yüzden bu bütçelerde alacağın mekaniklere göre çift basma vb. sorunu yaşama ihtimalin düşük.

Knob içeren farklı switchli şu ürün var.

Bütçe ₺2000 çıkarsa şu kullandığım şu ürün indirimde.

Veya direkt membran da alabilirsin. Giriş seviyesi switchli klavyelerde çift basma çok yaşanabiliyor. Manyetiklerde bu neredeyse hiç yaşanmıyor. Membran'da da keza belirli bir bütçe üstünde böyle bir sorun olmuyor.
markolu klavye çeşitlerinde neler var kral galiba hakimsin biraz piyasaya ben hiç hakim degilim mt2 yayıncısı oldugum için bana makro lazım oluyor

Makrolu klavye genel olarak yaygın bir şey değil. Eskiden de Logitech'in bir modeli ve fason üretimlerde şu tarz ürünler vardı. Eğer soldaki 3-4 tuş yetiyorsa bunu da alıp geçebilirsiniz.

Ayrıca bunu bulabildim.

Veya tuş ayarlarını özelleştirmeye izin vere yazılımı olan mekanik bir klavye alıp, üstteki F1 vb. işlevlerini değiştirebilirsin.

Bu arada klavyede makroyu ne için istiyorsunuz? Bana Metin2 için bile gereksiz geldi açıkcası, soldaki tuşlar düz tuşlara göre basım hissi genelde dandik oluyor ve çok efektif de kullanılmıyor.

Makrolu klavye genel olarak yaygın bir şey değil. Eskiden de Logitech'in bir modeli ve fason üretimlerde şu tarz ürünler vardı. Eğer soldaki 3-4 tuş yetiyorsa bunu da alıp geçebilirsiniz.

Ayrıca bunu bulabildim.

Veya tuş ayarlarını özelleştirmeye izin vere yazılımı olan mekanik bir klavye alıp, üstteki F1 vb. işlevlerini değiştirebilirsin.

Bu arada klavyede makroyu ne için istiyorsunuz? Bana Metin2 için bile gereksiz geldi açıkcası, soldaki tuşlar düz tuşlara göre basım hissi genelde dandik oluyor ve çok efektif de kullanılmıyor.
Oyunlarda rascal koruma olduğu için normal makroları çalıştıramıyoruz oyun içerisinde slot çekmek için kullanılıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bunu bulabildim.

F tuşları hep oyun içerisinde kullanıldığı için onlara atama yapamıyoruz ama ilk attığın klavye çok iyi fiyatına çok iyi

Eğer üç makro tuşu işinizi görüyorsa alabilirsiniz. Claws sektörde yaklaşık 1 yıldır falan var. Ama giriş seviye ürünlerde düzgün fason üretim ürünleri getiriyor.

Tuş basımında çok gecikme yaşıyor mu bir kaç farklı firma inceledim klavyeler gecikme fikan diyorlar alakası var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,393
Üyeler
186,882
Son üye
atatürküseviyorum
Geri