Marten
80+
Hakkını Veren Bir Monitör Ama LG Panel İPS'ler Daha İyi Oluyor BideFiyat farkı...
Hakkını Veren Bir Monitör Ama LG Panel İPS'ler Daha İyi Oluyor BideFiyat farkı...
Fiyat farkı...Hakkını Veren Bir Monitör Ama LG Panel İPS'ler Daha İyi Oluyor Bide
satış pazarlaması zaten 2bin TL'ye kadar aldığın monitörlerin hiç birisi 1 ms deyil bizzat viewsonic global ile iletişime geçtim 1 ms dedikleri monitör 5 ms ve üstü olabiliyor2 ms oldugundan alinmaz bence 144 hz 1 ms 1400 TL monitor var
Doğrudur. 1ms modu ayrı olarak açılabiliyor ama açınca parlaklık epey düşüyor.satış pazarlaması zaten 2bin TL'ye kadar aldığın monitörlerin hiç birisi 1 ms deyil bizzat viewsonic global ile iletişime geçtim 1 ms dedikleri monitör 5 ms ve üstü olabiliyor
bende bu var va panel https://www.vatanbilgisayar.com/vie...z-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor.html 1ms modu açsam dahai çok çok aşırı parlak ve canlı gösteriyor ve gözümü yorduğu için kısıyorum şahsen mavi ışık filtresi var onu kullanıyorum çok canlı zamanında 1.300 TL'ye almıştım.Doğrudur. 1ms modu ayrı olarak açılabiliyor ama açınca parlaklık epey düşüyor.
Harika ötesi bir fiyat.https://www.hepsiburada.com/acer-eg240y-pbipx-23-8-165hz-2ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-LED-monitor-um-qe0ee-p07-p-HBV000011FPHZ?magaza=BOZDAN Teknoloji
bu monitörü bugün satın aldım ürünü inceledikten sonra buraya yazarım ayrıca sepette 1299 TL'ye düşüyor haberiniz olsun arkadaşlar
Teşekkür ederim inşallah ürün de sorunsuz olur da başımı arıtmazHarika ötesi bir fiyat.
Bu monitörü 1 yada 2 gün önce konu açan birinden görmüştümMonitör arayanlar kaçırmasın, şu an mükemmel ötesi bir fiyatta.
Acer EG240YP UM.QE0EE.P07 23.8" 2ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer EG240YP UM.QE0EE.P07 23.8" 2ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer EG240YP UM.QE0EE.P07 23.8" 2ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!rb.gy
- 165 Hz
- IPS
- HDR10 destekliyor.
- Kutudan DP kablosu çıkıyor.
- 1399 TL
2ms 1ms arasındaki farkı fark edemezsin2 ms oldugundan alinmaz bence 144 hz 1 ms 1400 TL monitor var
Normalde 1ms diye gördüğün monitörlerin MPRT değeri 1ms.2 ms oldugundan alinmaz bence 144 hz 1 ms 1400 TL monitor var