1650 watt enermax psu alınır mı?

Reaksiyon skoru
12
bugun psu alıcaktım ve ılerıye donuk olmasını ıstıoyrum
1650 watt ve bu fıyata kalıtelı marka almayı duşunuyordum bugun gıdıp dedııgımde adamın tavrı şeydı evın elektrıgını bundanmı karşılıcan trafomu baglıcan 750 watt al dıyo benım sıısteme 750 sınır yanı
ışlemcım 98003d ekran kartı 9070 xt ılerde 7000 6000 sersınıne geçıcem muhtemelen onlarda artık 600 watt çeker sızce ılerıye donuk almalımıyım

1650 watt ve bu fıyata kalıtelı marka almayı duşunuyordum bugun gıdıp dedııgımde adamın tavrı şeydı evın elektrıgını bundanmı karşılıcan trafomu baglıcan 750 watt al dıyo benım sıısteme 750 sınır yanı
ışlemcım 98003d ekran kartı 9070 xt ılerde 7000 6000 sersınıne geçıcem muhtemelen onlarda artık 600 watt çeker sızce ılerıye donuk almalımıyım
Onu kim demişse bilgisiz biri , o sistemi 750w ile çalıştırırsan tonlarca sorun yaşarsın ve sistem sadece ihtiyacı olduğu gücü çeker yani istersen 5000w psu al yine ne kadar ihtiyaçsa o kadar çeker ve evet mantıklı kaliteli bir psu.

Bu kadarda uçmaya gerek yok 850w yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu kim demişse bilgisiz biri , o sistemi 750w ile çalıştırırsan tonlarca sorun yaşarsın ve sistem sadece ihtiyacı olduğu gücü çeker yani istersen 5000w psu al yine ne kadar ihtiyaçsa o kadar çeker ve evet mantıklı kaliteli bir psu.
Aynen durum böyle, ileri yönelik alınabilir ama 1650 de 140mm fan olduğu için ve çıkışlar fazla olduğu için boyutu da ona göre büyük. Kasanla uyumlu olduğundan emin olduktan sonra al alıcaksan.

Ben 1200w modelini kullanıyorum çok memnunum. Kalitesi ve korumaları da güzel.

Bu kadarda uçmaya gerek yok 850w yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ılerıye donuk olmasını ıstıyorum yanı 4 yıl sonra ekran karıtmı kesın degıştırcegım muhtemelen daha falza gç çeker buyuzden yenı psu almak ıstemıyorum

Hocam fiyat güzel fakat, faiz ödemek gerekiyor Gaming gen de taksit istersen. Tıko parası olana güzel. Tek eksi yanı bence ATX.31/PCİE5.1 olmaması ,belki ekstra kablo Alman gerekebilir(12V-2X6 diye geçen ). bende geçenlerde RM1200e aldım 9400 e

Hocam fiyat güzel fakat, faiz ödemek gerekiyor Gaming gen de taksit istersen. Tıko parası olana güzel. Tek eksi yanı bence ATX.31/PCİE5.1 olmaması ,belki ekstra kablo Alman gerekebilir(12V-2X6 diye geçen ). bende geçenlerde RM1200e aldım 9400 e
atx 5.1 5.0 arasında gram fark yok bana gore hayırlı olsun sızede

5.1 olunca hocam bu kablo kendiliğinden geliyor diye biliyorum, 5.0 da kendin haricen Alman gerekebilir. Sağolasın

Aynen durum böyle, ileri yönelik alınabilir ama 1650 de 140mm fan olduğu için ve çıkışlar fazla olduğu için boyutu da ona göre büyük. Kasanla uyumlu olduğundan emin olduktan sonra al alıcaksan.

Ben 1200w modelini kullanıyorum çok memnunum. Kalitesi ve korumaları da güzel.
hocam 5070ti için almayı düşünüyorum bu 1200w modeli uygunmudur harici kabloya felan ihtiyac oluyormu

Geçen gün indirimde aldım 1350 wattlık olanı ile arasında hatırı sayılır fiyat farkı vardi hatta 1350 şu an daha pahalı sanırsam e aynı şey 1200watt için de geçerli idi ben de bayağı ileriye dönük olsun diye forumun bilgi katkıları ile satın aldım. Bayağı ağır ve büyük kasa ATX olması lazım şahsen benim MSI MAG Pano 100r ATX denedim üstünkörü uyuyor. Forumda herkes önermişti o yüzden tavsiye ederim ben de.
Taksit olayını kaçırmayın nerede varsa tabi bütçe sizin nihai karar sizin belki cash çalışırsanız orasını bilemem.

Bu psu'yu ben de düşünüyorum. Kasam Asus TUF GT502, 140mm fan bu kasada sorun çıkartır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,717
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri