1650s niye bu kadar düşmüş

5500XT kullanıcıları için de iki haftada bir sürücü getiren AMD de çok farklı değil. Nvidia en kısa zamanda düzeltir diye düşünüyorum.
Fark şu AMD sorunlu driverlarını düzeltmek için sürücü güncellemesi yaparken NVIDIA da herkesin memnun olduğu sürücüleri sorun yaratan güncelleme haline getirmesi dediğin gibi umarım düzeltirler

Fark şu AMD sorunlu driverlarını düzeltmek için sürücü güncellemesi yaparken NVIDIA da herkesin memnun olduğu sürücüleri sorun yaratan güncelleme haline getirmesi dediğin gibi umarım düzeltirler
Son 2 Driver RTX3000 ve 2000 kartlara Boost için getirdi ama diğerleri düşürdü. AMD de siyah ekran sorunlu Driver yapıyor.

saçma sapan sürücülerden dolayı. fps kaybı yaratmaya başladı.
RTX3000 için gelen sürücüden 1650S kullanıcıları şikayetçi.
Ona kaldıysa Sattım 1050 ti kullanan arkadaş bile yaşıyor sorun. bende gtx 970 de sorun yaşıyorum eski sürücüde çözülüyor sorun güya amd sorunlumuş. nvidia da olur tabikide.

Ben bu konuyu görmezden gelicem.(!)

Son 2 Driver RTX3000 ve 2000 kartlara Boost için getirdi ama diğerleri düşürdü. AMD de siyah ekran sorunlu Driver yapıyor.
Ben 2 sistemde kullanıyorum 5000 serilerini bende yapmadı ama yapanlarda var yok değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Blue
Nvidia en son 2 sürücü mü sıkıntılı?

Geri