Neler Yeni

1660 super overclocklama

Cosmoscuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Can Şahin
1660ti almak istiyordum ama herkes 1660 super al dedi fakat performas olarak biraz daha kötü kalıyor. Peki ben 1660 super i overclocklarsam stabil olarak her zaman overclock lu çalışırmı yani pc yi açtığım gibi overclocklu çalışmaya devam eder mi?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kalıcı yapmak için ekran kartının Bios undan yapmak gerekir buda garantiyi etkiler, ki zaten normal OC da garantiyi etkiler. Merak etme 1660 Ti ya göre kaybediceğin bir kaç FPS e değmez çok farkları yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikle 1660 Super alırken OC edition, OC model gibi şeylere bak yani fabrikasyon OC lu olsun sana gereken performansı vericektir.

Cosmoscuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Arda Can Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalıcı yapmak için ekran kartının Bios undan yapmak gerekir buda garantiyi etkiler, ki zaten normal OC da garantiyi etkiler. Merak etme 1660 Ti ya göre kaybediceğin bir kaç FPS e değmez çok farkları yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikle 1660 Super alırken OC edition, OC model gibi şeylere bak yani fabrikasyon OC lu olsun sana gereken performansı vericektir.
Biosdan yapmam ekran kartına zarar verir mi?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Biosdan yapmam ekran kartına zarar verir mi?
Dostum o çok zor bi iştir, hiç girişmemen daha iyi çünkü geri dönüşü yok. heleki birde Bios un yedeği olmaz ise garanti dışı kalıcaktır asla kabul etmezler. Sana diyorum en sağlıklısı 1660 Super alırken açıklamasında, isminde, kutu üstünde kocaman OC yazanlardan al, gereken performansı alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,943
Üyeler
159,422
Son üye
erdem5034
Top Bottom