eğer ısınmaması için hava alan bir yere koy eğer olmuyorsa termal macunu ve fan speed ayarlarını yükseltMerhaba.
Asus Rog 1660 Super Ekran Kartı İle Mining Yapıyorum ilk 1 saat 28 29 mh arası 45 derece degerlerini alıyorum ama 1 saati geçtikten sonra 26 mh a düşüyor ve sıcaklık 56 57 ye cıkıyor bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim?
msi afterburner ayarlarım böyle:
ilk 1 saat 45 46 derecede sabit duruyor ama 1 saat sonra bir hata veriyor tekrar başlatılıyor diyip sıcaklık degerleri artıyoreğer ısınmaması için hava alan bir yere koy eğer olmuyorsa termal macunu ve fan speed ayarlarını yükselt
garantisi varmı ve nezamandır kullanıyorsunilk 1 saat 45 46 derecede sabit duruyor ama 1 saat sonra bir hata veriyor tekrar başlatılıyor diyip sıcaklık degerleri artıyor
evet 2 yıllık garantisi vardır daha 1 yıllık ve 2 gün oldu mining e başlayalımgarantisi varmı ve nezamandır kullanıyorsun
Büyük ihtimalle bir sorun yüzünden kart stok hızlara dönüyor o yüzden MH düşüyor ve ısınıyor. Bir hata vs veriyor mu bu olay olmadan önce?Merhaba.
Asus Rog 1660 Super Ekran Kartı İle Mining Yapıyorum ilk 1 saat 28 29 mh arası 45 derece degerlerini alıyorum ama 1 saati geçtikten sonra 26 mh a düşüyor ve sıcaklık 56 57 ye cıkıyor bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim?
termal mucunu değiştir eğer yapamıyorsan ya garntiye götür yada bilgisayarcıya götürevet 2 yıllık garantisi vardır daha 1 yıllık ve 2 gün oldu mining e başlayalım
mining programım phoenix böyle 1 1.30 saat geçtikten sonra kırmızı yazı ile gpu hata verdi mining tekrar başlıyor gibi bir yazı çıkıyor ama ilk 1 1.30 de sıcaklıkda ve mh degerinde problem olmuyor amaBüyük ihtimalle bir sorun yüzünden kart stok hızlara dönüyor o yüzden MH düşüyor ve ısınıyor. Bir hata vs veriyor mu bu olay olmadan önce?
termal macunla vs alakası olmadıgını düşünüyorum ilk 1 1.30 saat 45 46 derecede sabit sonra hata verdikten sonra mining tekrar başlıyor ve sıcaklık artıyor mh düşüyortermal mucunu değiştir eğer yapamıyorsan ya garntiye götür yada bilgisayarcıya götür
Miningde kabul edilen, reddedilen paylaşım oranı nasıl? Red oranı % kaç?mining programım phoenix böyle 1 1.30 saat geçtikten sonra kırmızı yazı ile gpu hata verdi mining tekrar başlıyor gibi bir yazı çıkıyor ama ilk 1 1.30 de sıcaklıkda ve mh degerinde problem olmuyor ama
MHs düşüyor ise vramler fazla ısınıyor olabilir.Merhaba.
İyi ayarlarla yüzde 0 yapabilirsin. Onun harici ben şuana kadar ortalama yüzde 1-2 gördüm. Stale invalidden daha fazla oluyor genellikle.Miningde kabul edilen, reddedilen paylaşım oranı nasıl? Red oranı % kaç?
red oranı nedir :d mining hakkında pek bilgim yokMiningde kabul edilen, reddedilen paylaşım oranı nasıl? Red oranı % kaç?
Red oranı da yüksekse bellek hızını +1000 den +950 ye düşürüp tekrar deneyin. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
tamamdır dediginiz ayarı yapıp 2 saat mining yapayımMiningde kabul edilen, reddedilen paylaşım oranı nasıl? Red oranı % kaç?
Red oranı da yüksekse bellek hızını +1000 den +950 ye düşürüp tekrar deneyin. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Minerde yazar red oranı. En az 15 dakika mining yaptıktan sonra minerin fotoğrafını atarsanız bakabilirim.red oranı nedir :d mining hakkında pek bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır dediginiz ayarı yapıp 2 saat mining yapayım
tamamdırMinerde yazar red oranı. En az 15 dakika mining yaptıktan sonra minerin fotoğrafını atarsanız bakabilirim.