16e kamera performansı

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Bütçe
40000
Arkadaşlar telefon alacağımda sizce 16e'nin kamerası o kadar kötü mü?

Kamera fena değil ama geniş açılı foto çekemiyorsun, zoomu sınırlı ve bokeh efekti yapamazsın. Bunları umursamıyorsan gayet yeterli.

Kamera fena değil ama geniş açılı foto çekemiyorsun, zoomu sınırlı ve bokeh efekti yapamazsın. Bunları umursamıyorsan gayet yeterli.
Zoom, bokeh, geniş açı sorun değilde geceleri kötü çekiyor diyorlar. O fiyata yd xiaomi 15 alıp tam teçhizat donatmak mı mantıklı yoksa 15 ultra mı alınmalı? 15 ultranın bana göre tek olayı zoom bence ya.

Arkadaşlar telefon alacağımda sizce 16e'nin kamerası o kadar kötü mü?
gayet güzel portre modu vs güzel çalışıyor ama arkadaşın dediği gibi geniş açı seçeneği yok zoom kısmıda daha az

Zoom, bokeh, geniş açı sorun değilde geceleri kötü çekiyor diyorlar. O fiyata yd xiaomi 15 alıp tam teçhizat donatmak mı mantıklı yoksa 15 ultra mı alınmalı? 15 ultranın bana göre tek olayı zoom bence ya.
15ultra o 120x aşırı iyi keşke yazılımıda öyle olsa

yani en güzel sonucu karşılaştırmaları izleyerek elde edebilirsiniz

yani en güzel sonucu karşılaştırmaları izleyerek elde edebilirsiniz
Knk izledimde bazı yerler iyi gösteriyor hiç ışık olmayan yerlerde kötü genelde. Zaten çevremizde hiç ışık olmayan yer sayısı çok az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15ultra o 120x aşırı iyi keşke yazılımıda öyle olsa
Knk zoomla pek işim olmuyor ya ana kamera önemli.

Knk izledimde bazı yerler iyi gösteriyor hiç ışık olmayan yerlerde kötü genelde. Zaten çevremizde hiç ışık olmayan yer sayısı çok az
sadece kamera mı önemli

15 ultra 16 pro maxide geçmiş

https://www.dxomark.com/smartphones/custom-ranking#/?criteriasChecked=0&criteriaScores={}&criteriaSubScores={"cameraphoto":"5"}

belki fikir oluşturur

Bi yandan iphone geçme isteğinde var 16e küçük, hoş sade duruyor yazılımıda çok iyi zaten önemli olan ortalama bir kamera ve sosyal medyada akıcı olsa yeter.
gerçekten bende anneme 16e aldım ve bir android kullanıcısı olarak çok hoşuma gitti minimal ve sade abartı bir şeyi yok

bütçe 40000 değil miydi?
Evet yd dedim zaten kral.

https://www.dxomark.com/smartphones/custom-ranking#/?criteriasChecked=0&criteriaScores={}&criteriaSubScores={"cameraphoto":"5"}

belki fikir oluşturur

gerçekten bende anneme 16e aldım ve bir android kullanıcısı olarak çok hoşuma gitti minimal ve sade abartı bir şeyi yok
Sence 16e'nin gece bir restaurant da fln kamerası hoş olur mu?

Evet yd dedim zaten kral.

Sence 16e'nin gece bir restaurant da fln kamerası hoş olur mu?
daha hiç gece çekimi denemedim ama istersen bu gece bir kaç. fotoğraf çekebilirim ama kıyaslayacak pek bir cihazım yok sana iletirim sen bakarsın

Geri