16K sıralama ile ne okunur?

Kit Snicket

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
315
Arkadaşlar malumunuz açıklandı sonuçlar 16 k sıralama geldi mezuna kalmayı düşündüm ama o mentale sahip olduğumu sanmıyorum.
Aklımda diş ve bilgisayar var siz olsanız ne yazardınız ?

Bir kaç devlet üniversitesinde tıpta tutuyor gibi bu sıralamada. İkisi bambaşka bölümler. Okuyanlarla konuş, iş imkanlarını araştır. Seveceğin bölümü seç. Hayırlı olsun.

ona sen karar vericeksin hangi meslek sana uygunsa ona yönel

Bu arada diş yazarsan Hacettepe'nin bile gelme ihtimali var. Ondan sonra Ankara Üniversitesi zaten gelir. Çok iyi üniversiteler.

Bir kaç devlet üniversitesinde tıpta tutuyor gibi bu sıralamada. İkisi bambaşka bölümler. Okuyanlarla konuş, iş imkanlarını araştır. Seveceğin bölümü seç. Hayırlı olsun.
hocam sen tıp okuyordun galiba
Ben genlel olarak iyi ezber sayesinde değil iyi matematik sayesinde kazandığımı düşünüyorum tıpta her şey ezber diyorlar sence yapabilir miyim
Bu arada diş yazarsan Hacettepe'nin bile gelme ihtimali var. Ondan sonra Ankara Üniversitesi zaten gelir. Çok iyi üniversiteler.
ben 15.700 yapmısım hacettepe 15.500 le almış ilk tercih olarak orayı yazmayı düşünüyorum
bir de tıp için istanbul aydın tutuyor galiba nasıldır sence ?

tıpa git

Net TIP yazardım ben. Mersin gelebilir belki en son 14k idi

hocam sen tıp okuyordun galiba
Ben genlel olarak iyi ezber sayesinde değil iyi matematik sayesinde kazandığımı düşünüyorum tıpta her şey ezber diyorlar sence yapabilir miyim
Hocam öncelikle ben tıp okumuyorum ama Hacettepeli olduğum için orasının gelmesi dikkatimi çekti. Tıp okuyanlarla konuşman daha iyi olur. Bilgisayar mühendisliğinin, Tıp'ın Diş'in hepsinin dersleri farklı farklı zorlukları var.
ben 15.700 yapmısım hacettepe 15.500 le almış ilk tercih olarak orayı yazmayı düşünüyorum
bir de tıp için istanbul aydın tutuyor galiba nasıldır sence ?
Bu sıralama işlerine bir mesleğe karar verdiğinde bak öncelikle. Mesela Tıp'a karar verdin Selçuk Üni'den (13k) beri yazmaya başlayabilirsin. İstanbul Aydın 14.8k ile almış. Sıralamalar biraz oynayacaktır ama 15.7k ya geriler mi bilmem. Tıp'ta karar alırsan tabii ki onu da sıralamaya ekle. Aydın (ingilizce burslu) 16k ile almış. Burası da muhtemel gelebilecek yerlerden.

Mesela Tıp'ta ve dişte karar kıldın. Birini seçemedin. O zaman tercih sıralaman örnek olarak şöyle olabilir.

Selçuk Tıp (13.6k)
19 Mayıs Tıp (13.7k)
Bursa Tıp (13.8k)
Mersin Tıp (14.5K)
Erciyes Tıp (14.83k)
Aydın Türkçe Tıp (14.87k)
Çanakkale (14.9k)
Hacettepe Diş (15.5k)
Aydın İngilizce tıp (16k)
Samsun tıp (16.4k)

... Böyle gidiyor

Kendin ayıklarsın sonra, atıyorum konya ve kayseri'de okumak istemiyorum dersin selcuk ve erciyesi cıkarırsın listeden.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,886
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri