17 pro mu 17 pro max mi ?

Tjistplt

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar

Uygun fiyata tr garantili 17 pro 256 gümüş siparişi verdim ama gönlüm pro max den yanaydı uyguna aldım diye iptal etmedim

Ve en önemlisi büyüklük beni zorlar mı diye de pro max e elim pek gitmedi
Umarım pro alarak pişman olupta pro maxi aramam

Sizce pro da yeterli olur mu arasında 10-15 bin aralığında fark vardı aslında verebilirdim ama pro max mobilite anlamında beni zorlarmı diye düşündüm ve o farka airpods 3 pro alırım dedim
Bilemedim
Sizce iade mi edip pro max almalıyım yoksa pro da yeterli olur mu
Görüşlerinizi önemsiyor merak ediyorum

tek el ile kullanımda pro modelller daha iyi pro max ler biraz pro ya göre ttablet gibi kaçıyor ama alışılıyor şahsen pro da kullandım promax te ama tek el kullanımı açısından pro da güzeldir güle güle kullanın

tek el ile kullanımda pro modelller daha iyi pro max ler biraz pro ya göre ttablet gibi kaçıyor ama alışılıyor şahsen pro da kullandım promax te ama tek el kullanımı açısından pro da güzeldir güle güle kullanın
Teşekkür ederim hocam eksik olmayın. Pro bana 11 e göre kasası küçük geldi ama ekran bir tık büyümüş 6.3 olmuş pro max de 6.9 evet bir sayfa okumak bir şey izlemek çok güzel hoşuma gitti fakat uzun vadede beni yorar mı acaba diye pro siparişi verdim hala vazgeçebilirim ama hata mı ederim bilmiyorum
O yüzden sizlerin tecrübesine ihtiyacım var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,464
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri