17 Yaş 1.70 boy daha uzar mı?

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,Ben 17 yaşındayım ve son zamanlarda boyuma çok fazla takmaya başladım,boyum tam tamına 1.70.
Sizce daha fazla uzar mı? Uzaması için ne önerirsiniz?

Merhabalar,Ben 17 yaşındayım ve son zamanlarda boyuma çok fazla takmaya başladım,boyum tam tamına 1.70.
Sizce daha fazla uzar mı? Uzaması için ne önerirsiniz?
17 yas icin ortalama boy 169 174 arası ben 18 im 170 175 arası olmam gerekiyor 170 im
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani 5 10 cm ye kadar artar gibi ergenlik daha bitmez 17 de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olsada çok çok küçük atarsın 4 5 senede 2 3 cm ben 15 yaşındayım max 5 cm atarım diyorum internette yazılanlara bakma birazdan biri çıkar der ben o yaşta senle aynı boydaydım büyüdüm 1.90ım 😄
Bazı sehir efsaneleri kısmen doğru hocam yeterince besin alamayıp sonrasında yuklenilirse ergenlik bitmeden dedikleri olabilir hızlı boy artışı gibi

Bazı sehir efsaneleri kısmen doğru hocam yeterince besin alamayıp sonrasında yuklenilirse ergenlik bitmeden dedikleri olabilir hızlı boy artışı gibi
Hocam adınız gibi emin olun dümen dedikleri gibi hayatta olamaz durup durup bi yandan 3 5 cm ani artışlar görülebilir ve bu bile zaten çok büyük artış şehir efsanesi diyebiliriz

Hocam adınız gibi emin olun dümen dedikleri gibi hayatta olamaz durup durup bi yandan 3 5 cm ani artışlar görülebilir ve bu bile zaten çok büyük artış şehir efsanesi diyebiliriz
Ben 3 4 yıl önce belimde kanlarla uyanmistim baktığımda ayriklar vardı ve boyum uzamisti 3 cm gibi birsey

Kesin bir şey söyleyemeyiz, kimi 15'den sonra uzamıyor kimi 20 yaşında uzamaya devam ediyor.
Boş yapmışsınız

Boşun kralını siz yapmışsınız 20den sonra uzama ne ve ben uzamaz demedim 3 5 cm olsun hadi ama mucizevi artışlar beklenemez
20 yaşından sonra 5 cm'den fazla uzamak evet fazla görülen bir şey değildir. Lakin 20 yaşından önce örneğin 5 cm'lik ani bir uzama sizin söylediğiniz gibi şehir efsanesi ya da mucize değildir. Kimisi geç boy atağı geçirir, kimisi erken. Geç boy atağı geçirenlerden biriyim, çevremde, liseden gördüğüm arkadaşlarım dahil bolca örnekler var. 17'den beri 1 senede 8 cm uzadım mesela. Elbette herkes bunu yaşayacak diye bir kaide yok, erkeklerin bir kısmı da erken büyüme atağı geçiriyor. Evvela sizin geç uzayanlara tamamen dümen, şehir efsanesi tarzı şeyler söylemeniz gerçeği yansıtmıyor, kendi düşünceniz ve yanlış bilgilendirme içeriyor.

Geri