@DOGANALPASLANArkadaşlar 3. doz aşı süresi 6 aydan 3 aya düşürüldü ben de randevu aldım yarına ama tedirgin oldum.Acaba erken mi ve güvenli mi?
Yaştan dolayı tedirginlik duydum ve evet uzun zamandır 3. doz uygulanıyor ama 6 ay yerine 3 ayda uygulanması tüm ülkelerde mi alınmaya başlandı yoksa tek tük ülkelerde mi@DOGANALPASLAN
Teyzem Oldu 3 Dozu baya önce Hamd olsun birsey olmadı. Yani söyle düsün Aşı farklı değil (Yani istersen olmaz) suanda da sıkıntı olmaz diye düsünüyorum
Bu arada erken değil neden dersen 3 doz cokta yeni değil nerden baksan bi 4 5 aydır uygulanıyor mesela:
3. Doz Uygulanan 12.771.663 milyon kişi varmış. Sanırsam Türkiye 3 Dozu uygulayan ilk ülkelerden.
Ve ben 2 doz biontech + 1 doz biontech olacağım@DOGANALPASLAN
Teyzem Oldu 3 Dozu baya önce Hamd olsun birsey olmadı. Yani söyle düsün Aşı farklı değil (Yani istersen olmaz) suanda da sıkıntı olmaz diye düsünüyorum
Kosumuz Filyasyon Doktoru oda 3 Doz Sinovac Aşısı oldu. Bir Bildiği vardır. Ücüncüyü Sordum. dedi Tavsiye ederim Olun Demişti bize
Bu arada erken değil neden dersen 3 doz cokta yeni değil nerden baksan bi 4 5 aydır uygulanıyor mesela:
3. Doz Uygulanan 12.771.663 milyon kişi varmış. Sanırsam Türkiye 3 Dozu uygulayan ilk ülkelerden.
Ya Aslında çok aşı evet iyi değil Overdose olabilir ama işte varyanlar gelince biraz isi sıkılaştırdılar malesefHatırlatma dozları çok erken yapılmaya başladı 3 ay yakında 2 ye 1 e düşerse bu kadar aşı olmanın kötü bir etkisi bence illaki olucaktır. 6 ay gayet iyiydi.
Omicron'a karşı 2 doz biontech %33 koruma sağlıyormuş ve 3. doz ile %75 koruma sağlıyormuş.Uzmanlar zaten 6 aya kadar antikorun ciddi düştüğünü söylemişti ve 3 ay öneren uzmanlar vardı dünya da.Hatırlatma dozları çok erken yapılmaya başladı 3 ay yakında 2 ye 1 e düşerse bu kadar aşı olmanın kötü bir etkisi bence illaki olucaktır. 6 ay gayet iyiydi.
Dediğim gibi. Ama sanki belli bir yerden (4. Doz gibime geliyor) Aşıyı kesip aşı oranını yükselince aşıyı kesip ilaca başlanıcak gibi duruyor Aşı koruyacak ilaç hastalık olursa kesilecek gibi. Ommicron daha az ölümcül (olabilirmiş) eğer öyleyse cokta korkmayın yüzde 33 densede tek bir çalısmaya bel bağlamamak lazım belki daha yüksek CıkarOmicron'a karşı 2 doz biontech %33 koruma sağlıyormuş ve 3. doz ile %75 koruma sağlıyormuş.Uzmanlar zaten 6 aya kadar antikorun ciddi düştüğünü söylemişti ve 3 ay öneren uzmanlar vardı dünya da.
Tam kesin değilmiş daha az öldürücü olması.Uzmanlar süper varyant olabileceğini de düşünüyorlarDediğim gibi. Ama sanki belli bir yerden (4. Doz gibime geliyor) Aşıyı kesip aşı oranını yükselince aşıyı kesip ilaca başlanıcak gibi duruyor Aşı koruyacak ilaç hastalık olursa kesilecek gibi. Ommicron daha az ölümcül (olabilirmiş) eğer öyleyse cokta korkmayın yüzde 33 densede tek bir çalısmaya bel bağlamamak lazım belki daha yüksek Cıkar
Dediğim gibi Kesin bir durum yok ama Güney afrikadaki doktorlar Diyordu aşı olanlarda grip gibi gözlemledik hafifti diyorlardı. Tabi doktor sözü kesin değil ama bir fikir vermeli.Tam kesin değilmiş daha az öldürücü olması.Uzmanlar süper varyant olabileceğini de düşünüyorlar
Demek ki 6 ayda bir aşı olmanın pek bir faydası olmuyormuş.Hatırlatma dozları çok erken yapılmaya başladı 3 ay yakında 2 ye 1 e düşerse bu kadar aşı olmanın kötü bir etkisi bence illaki olucaktır. 6 ay gayet iyiydi.
ben olmadim hic bence acele etme 3 doz asi icin daha yasin kücük olmusun bayaArkadaşlar 3. doz aşı süresi 6 aydan 3 aya düşürüldü ben de randevu aldım yarına ama tedirgin oldum.Acaba erken mi ve güvenli mi? 2 doz biontech oldum 3. dozu da biontech aldım.