Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 374
- Bütçe
- 1700
İkinci el temiz birtane buldum. 1.5 yıl önce alınmış media marktan. Fiyat 1600 +100 tl pg olacak toplamda 1700 oluyor sizce alınır mı? ?
Hocam onun Kingston olanı ise alınır ama HP sıkıntı ben aldım ertesi gün sesleri bozuldu iade ettim.İkinci el temiz birtane buldum. 1.5 yıl önce alınmış media marktan. Fiyat 1600 +100 tl pg olacak toplamda 1700 oluyor sizce alınır mı? ?
hp modelleri kalitede çok kötü iyiki zamanında aldım satmayı düşünüyorum aslında ama vazgeçiyorum satsam almaya kalksam alamamHocam onun Kingston olanı ise alınır ama HP sıkıntı ben aldım ertesi gün sesleri bozuldu iade ettim.
Hocam kingston lar çok iyi o kalitede bir şey alman için en az 3-4K yı gözden çıkarman lazım bence hiç bulaşma kalsın kullan on numara kingstone üretimihp modelleri kalitede çok kötü iyiki zamanında aldım satmayı düşünüyorum aslında ama vazgeçiyorum satsam almaya kalksam alamam
alınmaz, cloud core kablolu al zaman zaman 1800e dusuyor fiyati, su an 2200. cloud 2 ile tek farklı 7.1 dongle’ı yok dts uzerinden 7.1 ses var.İkinci el temiz birtane buldum. 1.5 yıl önce alınmış media marktan. Fiyat 1600 +100 tl pg olacak toplamda 1700 oluyor sizce alınır mı? ?
demi en mantıklısı temuda bile padleri vs var ztn menteşeleri bile var kırılan parçadan. bir takımda yedek parça alırım kafa bandıda ufaktan kalkmaya başladı 4 sene aradan sonra oda var temudaHocam kingston lar çok iyi o kalitede bir şey alman için en az 3-4K yı gözden çıkarman lazım bence hiç bulaşma kalsın kullan on numara kingstone üretimi
Çalışmasında seslerinde bir sorunu yoksa değiştirme kingstone lar zor bulunuyor artıkdemi en mantıklısı temuda bile padleri vs var ztn menteşeleri bile var kırılan parçadan. bir takımda yedek parça alırım kafa bandıda ufaktan kalkmaya başladı 4 sene aradan sonra oda var temudave bir kere ses kartı yedim sadece onunda sıfır aldım kahve dökmüştüm bir süre sonra gg
Maşallah sağlam kulaklık bir sorunu yok kumaş padler biraz söndü ve aşırı topaklandı birde kafa bandı yakında dağılır gibi onlarda temuda var zaten alır takarım diye düşünüyorumÇalışmasında seslerinde bir sorunu yoksa değiştirme kingstone lar zor bulunuyor artık
Hocam pad ler en kolayı onlar çok basit bir şekilde temin edilebiliyor ama kafa bandı hakkında bir bilgim yok ki varsa sağda solda getirt kullan mesele sesleri ses kartıMaşallah sağlam kulaklık bir sorunu yok kumaş padler biraz söndü ve aşırı topaklandı birde kafa bandı yakında dağılır gibi onlarda temuda var zaten alır takarım diye düşünüyorum