Ailenle gidersen banka hesabı açabilirsin17 yasımdayım ve banka hesabı açmak istiyorum. kredi kartı falan için değil. paribuda ki parayı kendi hesabıma atmak için. yani ibanı için. hangi banka buna izin veriyor?
Ailenle gidersen banka hesabı açabilirsin
Onun dışında 18 e girmeden hiçbir şekilde açmazlar sadece aile ile açarlar
Ben de hesap açacaktım 15 yaşındayım Aralık ayında 16 olacağım ailemle gitsem bana da hesap açarlar mı18 yaş üstünde bir yakınınla gidersen senin üstüne banka hesabı açabilirler. Velinin gelmesi sadece onaylamak için gerekiyor.
Ailen ile gidersen açarlar dostumBen de hesap açacaktım 15 yaşındayım Aralık ayında 16 olacağım ailemle gitsem bana da hesap açarlar mı
Şuan bankalara bulaşma. Tosla vb. gibi şeyleri kullanın. Ben sizin yerinizde olsaydım 19 Yaşımda bile açmazdım. Sonuçta para çekeceksin ve faizi ile daha fazla ödeyeceksin. İlla İsteyince olmaz her şey. Eğer inat edeceksen bence 19 Yaşında aç Veya Tosla vb. Kullanın17 yasımdayım ve banka hesabı açmak istiyorum. kredi kartı falan için değil. paribuda ki parayı kendi hesabıma atmak için. yani ibanı için. hangi banka buna izin veriyor?
Ailen ile gittiğinde açıyorlar.17 yasımdayım ve banka hesabı açmak istiyorum. kredi kartı falan için değil. paribuda ki parayı kendi hesabıma atmak için. yani ibanı için. hangi banka buna izin veriyor?
Evet açarlar. Fakat bankayı düzgün seçmeni öneririm. Dediğim gibi bankaların kısıtlamaları olabiliyor. Ziraatte mobil bankacılık uygulamasına giremezsin gibi gibi. Akbank bu konuda en iyilerinden deniyor.Ben de hesap açacaktım 15 yaşındayım Aralık ayında 16 olacağım ailemle gitsem bana da hesap açarlar mı