18 Yaş Altı Kredi Kartı Alabilir mi?

Papara'ya gelicek olursak, 750 TL transfer limiti evet bana yetmiyor, 500 TL yükeleme ve çekme limiti de yetmiyor.
Annenin babanın üstüne al kartı. Kendi üstüne olmayacaksa madem kredi kartı. Bedava ön ödemeli kart papara zaten.

Paycell alabilirsin bir çok kampanya, fırsatlar oluyor. Hem internet üzerinden alışveriş siteleri hem de ara ara yemek sepetine kampanyalar geliyor.
Önceden kampanyalar 1 gelip 1 hafta gelmiyor gibi durum vardı. Şimdi sürekli olarak kampanyalar yenileniyor.

Paycell alabilirsin bir çok kampanya, fırsatlar oluyor. Hem internet üzerinden alışveriş siteleri hem de ara ara yemek sepetine kampanyalar geliyor.
Önceden kampanyalar 1 gelip 1 hafta gelmiyor gibi durum vardı. Şimdi sürekli olarak kampanyalar yenileniyor.
Banka kartı nasıl olur

Alınabiliyor diye biliyorum ama papara gibi kartlarda iş görür bence.

Ben 15 yaşındayım internetten alışveriş yapmak getir veya yemek sepeti'nden bir şeyler sipariş etmek için kredi kartı gerekiyor ben 15 yaşında olduğum için güvenilir bir bankadan kredi kartı alabiliyor muyum
Kredi kartı alamazsın ama Tosla, Papara, Ininal gibi kartlar kullanabilirsin.

Banka kartı nasıl olur
Banka kartlarında herhangi kampanya vs. olmaz.
O yüzden sana Paycell öneriyorum. Banka kartım var ama herhangi bir alışveriş yapacağım zaman Paycell ile yapıyorum.
Mesela şu anda N11 üzerinde 75 TL üzeri alışverişe 20 TL - Yemek sepetinde ilk alışverişe özel 20 TL indirim var. Dahası da var. Önerim Paycell'dir.

Onlar güvenilir mi yani hangi bankaya bağlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Banka kartı ile kredi kartının farkı ne
Aynı işlevi görürler kredi kartı limitine kadar harcatır banka kartı içindekini harcatır

anne yada baban kredi kartından sanal kart oluştursunlar. 200-300 TL'lik limitli. yada daha az. o şekilde kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,346
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri