Neler Yeni

18 Yaş Altı Tek Başına Uçağa Binebilir Mi

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
18 Yaş Altı Tek Başına Uçağa Binebilir Mı?
İstanbul-Antalya yapardım her yaz ailem uçağa bindirirdi hostesler falan bakardı özel olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an değişti mi bilmiyorum
Belki yurt içi uçuşlarda olabilir.
Yurt içi, yurt dışı farketmeksizin kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek olgunlukla olan çocuklar tek başına seyahat edebilirler.

Ayrıca, bebek yaştakiler ya da küçük yaştaki çok çocuklu ailelere havayolu şirketlerki belli bir ücret karşılığı host/hostes tahsis ederek, çocuklara refakatçi olmaları sağlanır fakat bunun için ebeveynin de uçakta olması gerekir. Örn. Anne ve 2 bebeğini seyahat etmek istemesini düşünün. İki çocuğa tek yetişkin olamaz. Her çocuk için 1 yetişkin gerekli. Host/hotes oradaki açığı kapatmaktadır.

Ayriyeten eğer yurtdışı uzun uçuşlar yapılacaksa, çocuğu karşılayacak kişi bilgileri havayolu şirketine verilir ve kişi ile iletişime geçilerek durum onaylanır. Çocuğa bir kart verilerek tek başına seyahatine izin verilir fakat çocuk sadece o iletişim bilgileri verilen kaeşılayıcı tarafından Havalimanından ayrılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kurallar havayolu şirketlerine göre de değişiklik gösterebilir. Net bilgileri havayolu şirketini arayarak edinebilirsin. Bence de öyle yap. Kulaktan dolma bilgilerle yanlış şeyler yapmak istemezsin.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Tek başıma 14 yaşındayken bindim bir şey olmadı

Top Bottom