Evet veriyorlar hele ögrenciyseniz kesin verirler kullandıkça limiti de artıyor
Aylık ortalama 15000 20000 arası para girişi olucak yükselir dimi gidip açsaklimiti kazancına göre olur.Çok yüksek limit vereceklerini sanmam.
Hemen 1 ayda yükselmez ama düzenli kullanır eksteleri düzenli öderseniz evet yükselir ayrıca açtıgınız bankaya göre de çok degişiyor işbankası ve yapıKredi de hayatta artmaz meselaAylık ortalama 15000 20000 arası para girişi olucak yükselir dimi gidip açsak
Mesaj otomatik birleştirildi:
(bilgisayar almayı düşünüyoruz 25 30k limit verirler mi)
Nerde artar benim için 1 2 ayda artması lazımHemen 1 ayda yükselmez ama düzenli kullanır eksteleri düzenli öderseniz evet yükselir ayrıca açtıgınız bankaya göre de çok degişiyor işbankası ve yapıKredi de hayatta artmaz mesela
Genelde Gelirininin x3 katı kadar veriliyorNerde artar benim için 1 2 ayda artması lazım
1 2 ay çok kısa hocam inş açılış limiti yüksek olur öbür türlü zor
Peki şey yapılabilir mi 2 ay içinde 10k biriktiririm üstüne limit de ekleyip sistem alsam oluyor mu öyle?Genelde Gelirininin x3 katı kadar veriliyor
Alacağınız yere göre bir kısmını peşin ödeyip kalanı taksit yapabilirsiniz ya da kredi çekersiniz ihtiyaç kredi 24 36 taksite kadar bölersinizPeki şey yapılabilir mi 2 ay içinde 10k biriktiririm üstüne limit de ekleyip sistem alsam oluyor mu öyle?
Hangi bankayı oneririsnizAlacağınız yere göre bir kısmını peşin ödeyip kalanı taksit yapabilirsiniz ya da kredi çekersiniz ihtiyaç kredi 24 36 taksite kadar bölersiniz
1 yıl uzun bir zaman gibi hocam en azından benim için öyle ayıptır sorması sizin kaç bin TL giriş sağlanıyordu karta1 yıl önce ziraat bana 2k verdi sonra 5k oldu şimdi de 18k
sadece 1 alışveriş yaptım
Hocam daha önceki hesabı olan müşterisi olduğu bir banka avantajdır öbür türlü Garanti Akbank finansbanktan devamHangi bankayı oneririsniz