Neler Yeni

180 İLE 200 HERTZ ARASINDA FARKLAR (FİYAT ARALIĞI AZ İSE 240 HZDE OLUR)

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ertuğrul Ç
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA,PC DANIŞMANI
Ben 180 hz almayı düşünüyodum 200 ile arasında çok bi fiyat farkı görmedim 240 fl mı alıyım hangisi akıcı ve ucuz

Farex

80+ Silver
Kardeşim çok konu açacağına bütçeni ver tercihlerini belirt ama tek bir konuda birde böyle boş boş öneri isteyip almayacağın alamayacağın şeyleri milletin vaktini harcatıp almamazlık yapma yapacaksan konu açma. Senin yaş grubu skalasında bunları çok görüyoruz ki forumun ortalama yaş skalası seninki kadar zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ertuğrul Ç
İlgilendiği Kategoriler
PC TOPLAMA,PC DANIŞMANI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim çok konu açacağına bütçeni ver tercihlerini belirt ama tek bir konuda birde böyle boş boş öneri isteyip almayacağın alamayacağın şeyleri milletin vaktini harcatıp almamazlık yapma yapacaksan konu açma. Senin yaş grubu skalasında bunları çok görüyoruz ki forumun ortalama yaş skalası seninki kadar zaten.
almayacağım değil yaşdan dolayı ön yargı yapıyorsun alacağım şuan net bir bütcem yok fakat yakın tarihte alıcam boş boş sallamak yerina insan olup yardım edebilirsin büyük olsanda annenden babandan aile terbiyesi almamışsın çok belli oluyor :D

Farex

80+ Silver
almayacağım değil yaşdan dolayı ön yargı yapıyorsun alacağım şuan net bir bütcem yok fakat yakın tarihte alıcam boş boş sallamak yerina insan olup yardım edebilirsin büyük olsanda annenden babandan aile terbiyesi almamışsın çok belli oluyor :D
Kardşeim bak kendinde diyorsun ortada belli ki para yok. öyle lafı geçmiş kesinlik olmayacak birşeyi can sıkıntısı ile açıyorsun milletin vaktini harcayacaksın, Bak bütçen olsun gel önereyim al problem yok ortada olmayan para için kimse gidip öneremez ben 5000 e öneririm çok gelir 7000 öneririm az gelir netlik olmadan iş yapma ileride sıkıntılar yaşarsın hayal kırıklığı falan ki ayrıca ben sana yaş olarak ön yargı yapmıyorum sana doğruyu öğretmeye çalışıyorum. Burada herkes olmayan parası ile konu açsa genler bana araba önerin telefon önerin eeee alaiblicen mi şuan yok eee insanlar neden snein için vakitini harcasınlar paran olunca gelirsin konu açarsın önerilenlere bakıp alırsın olay basit. Aile terbiyesi almamışsın dediğin yerde patladım kardeşim inşallah ileride adam olursun yoksa bu zihniyet değişmezse sıradan %52 lik kısmın içinde olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,358
Üyeler
164,656
Son üye
merther033
Top Bottom