IPS daha iyi olur. Kavisli panelde csgo oynanacağını sanmıyorum.Arkadaşlar 1024x768 değil çoğu kişiden farklı olarak 1920x1080'de oynuyorum ve Supreme'im. Sizce IPS mi yoksa kavisli VA mı daha fokus olmamı sağlar?
evet cs go ve valorant oynuyorum va panel kavisli kullanıyorum memnunumCS oynuyor musunuz hocam?
Fps oyunlarında IPS ekran daha verimli olurArkadaşlar 1024x768 değil çoğu kişiden farklı olarak 1920x1080'de oynuyorum ve Supreme'im. Sizce IPS mi yoksa kavisli VA mı daha fokus olmamı sağlar?
Hocam genelde 1024x768 oynuyorlar o sebeple mi tercih ediyorlar acaba diye bir düşündüm ama ayrıca bir ghosting olayı da var.IPS daha iyi olur. Kavisli panelde csgo oynanacağını sanmıyorum.
benim bildigim va panel daha iyi olur fps oyunlarında çünkü hemen hemen gerçek ms değerini veriyor vaFps oyunlarında IPS ekran daha verimli olur
Hocam aklıma şu takıldı acaba onlar 1024x768 kullandıklarından olabilir mi düz ekran tercihi?va panel en çok ghosting olan panel ips ler çok hızlandı geride kalmışsınız siz
bide kavisli panel iyiyse niye profesyonel oyuncuların %100 ü düz kullanıyor %99 bile diyemedim kullanan yoktur diye