Bana stok yok dedi ama isterseniz oluşturalım kesilmeyen faturalar var dedi dedim oluşturalım en kötü iade olur kaybedecek bir şeyim yok.0850 222 5660 vatan telefon sipariş hattı. stok hala var gözüküyor.
Bana stok yok dedi ama isterseniz oluşturalım kesilmeyen faturalar var dedi dedim oluşturalım en kötü iade olur kaybedecek bir şeyim yok.0850 222 5660 vatan telefon sipariş hattı. stok hala var gözüküyor.
Piyasası bu normal. Siyah/beyaz modeli 3.5k Ama aralarında coating farkı var kırmızının coatingi çok çok daha iyi.OHA DİYORUM
Bana da aynısını dediler yine de oluşturttum ne olur ne olmaz.Ürün bitti dediler bana da
Anladım, diğerleri 0 stok gözüküyor dediler mağazayı arayınca 2 tane teşhir kalmış sadece, teşhir isteyen varsa bi arasın topkapı vatanıAlırken temsilciye sordum. Telefon hattından verilen siparişler teşhir olanlar değil dedi.
Ne oluşturtuyorsun hocamBana da aynısını dediler yine de oluşturttum ne olur ne olmaz.
Çalışan isterseniz yine de oluşturalım dedi ekstra bir şey demedim hocam.Ne oluşturtuyorsun hocam
Dün aldığımız kitsune mağaza da halen var adamlar 6-7k ya koymuşlar sahibindeneOHA DİYORUM
Ne zaman aradın hocam senBende aldım hayırlı olsun miss
Hep senin paylaştığın indirimlere çöküyorum he msi g321q da 6k ya almıştımDün aldığımız kitsune mağaza da halen var adamlar 6-7k ya koymuşlar sahibindene
al satçılar keşke biraz ticaret bilse umarım kullanacak arkadaşlarda alabilmiştir
hepinizden sonra aradım ben vallaNe zaman aradın hocam sen
ya o çok komikti firma keşke düşürse dedim yine düşürdüler ben yine alamamıştımHep senin paylaştığın indirimlere çöküyorum he msi g321q da 6k ya almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hepinizden sonra aradım ben valla