❌İndirim Bitti! 19TL --- Siyah Sweatshirt

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İşte senin gibi tipler yüzünden ülke bu halde. Nerede ne açık varsa hemen sömürme peşindesiniz. Fiyat yanlış olsa adamlara zarar, gönderecek olsalar bırak millet 2-3 alsın eşe dosta versin. Cidden 300+ alıp satmak neyin kafası olum? işgüzarlığın, ahlaksızlığın, yozlaşmışlığın geldiği son nokta.
Site böyle bir özgürlük veriyor mu veriyor. Sana ne? İsterse hepsini alır isterse almaz. Fiyatı girerken dikkatli girselermiş o zaman

2 tane çektim L/XL ürün satışa kapandı

Site böyle bir özgürlük veriyor mu veriyor. Sana ne? İsterse hepsini alır isterse almaz. Fiyatı girerken dikkatli girselermiş o zaman
Olum sizin gibi tiplere laf anlatılmaz. Almış 300 tane satıcam diyor, fatura mı kesiyor? vergi mi veriyor? napıyor? zaten yaptığı suç, suçu da geçtim ahlaksızlığın dibi.

Araci olmasina gerek yokki calan kisi tum bilgileri sipariş ten sonra elde edebiliyor. Trendyol sonradan haberi oluyor. Yani bu n11 de de yaşanmıştı
hocam kart bilgilerine erişemez ki tc vs de vermedik üstelik

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Olum sizin gibi tiplere laf anlatılmaz. Almış 300 tane satıcam diyor, fatura mı kesiyor? vergi mi veriyor? napıyor? zaten yaptığı suç, suçu da geçtim ahlaksızlığın dibi.
ne suçu gece gece güldürtme ya evet bu arada fatura kesip vergi veriyoruz dükkan var çünkü hadi ötede ağla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam kart bilgilerine erişemez ki tc vs de vermedik üstelik
satıcıya ulaşan tek şey adres oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,835