Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 19TL --- Siyah Sweatshirt

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,447
İsim
Diyarhan

quartle

80+ Gold
Öhhh öhhhh 3 tane al 5 tane al bu şaka olması lazım. İptal olursa umarım sipariş başına cezası vardır. Eğer tutara göre ceza varsa adam batar.
fiyat yanlışsa adam ulaşır büyük ihtimalle bana zaten iptal ederim

siyabent

80+ Bronze
Forumun ahlak seviyesinin geldiği noktaya, savundukları şeylere bak.

Olum sizin kafanız mı basmıyor? ortada gerçekten bir kampanya varsa bile bırakın herkes faydalansın 350 tane alıp bunu ticarete dökmek neyin kafası? şunu savunmak ile karaborsa arasında hiç bir fark yok ha karaborsacılık yapmışın ha burada 350 tane alıp işi ticarete dökmüşsün aynı b*kun laciverti.

Bırakın birilerinin daha ihtiyacı vardır birazdan görür 2-3 çeker onlar da alır yani neden bir kampanyayı da hemen cebinizi doldurma üzerine sömürüyorsunuz? şunu anlayamayan ve halen alır alır, satar satar diyen varsa cidden allah akıl fikir versin.

He şunu da unutmayın alıp satan arkadaş o 350 sweetshirt e ne fatrura kesecek, ne kazancının vergisini verecek. İşin en acı tarafı da birilerinin yaptığı ahlaksızlığa değil de bunu dile getirene tepki göstermeniz, ülkenin geldiği durum gerçekten içler acısı.
dostum bu forumdaki aktif olan herkes almıştır tam yarım saat boyunca bak boru değil yarım saat boyunca durdu o fiyat ben girdim gördüm konuyu bi işim vardı 20 dk hallettim geldim kontrol ettim halen vardı 20 tane çektim geçtim kenara

siyabent

80+ Bronze
Gerçekten bu kadar kıt mısınız? Adam sağ tık incele yapıp ironi yapmış.
bencede öylede ben bozuntuya vermedim şahsen :D çünkü tek seferde sipariş limiti 10 du
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha gerçekten alabilir miydi alabilirdi çünkü dediğim gibi yarım saat boyunca kaldı orda ve her dakika 10 tane alsan zaten 300 tane alabilirsin :D

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Semih
Instagram
son.toxic

Olum sizin kafanız mı basmıyor? ortada gerçekten bir kampanya varsa bile bırakın herkes faydalansın 350 tane alıp bunu ticarete dökmek neyin kafası? şunu savunmak ile karaborsa arasında hiç bir fark yok ha karaborsacılık yapmışın ha burada 350 tane alıp işi ticarete dökmüşsün aynı b*kun laciverti.

Bırakın birilerinin daha ihtiyacı vardır birazdan görür 2-3 çeker onlar da alır yani neden bir kampanyayı da hemen cebinizi doldurma üzerine sömürüyorsunuz? şunu anlayamayan ve halen alır alır, satar satar diyen varsa cidden allah akıl fikir versin.

He şunu da unutmayın alıp satan arkadaş o 350 sweetshirt e ne fatrura kesecek, ne kazancının vergisini verecek. İşin en acı tarafı da birilerinin yaptığı ahlaksızlığa değil de bunu dile getirene tepki göstermeniz, ülkenin geldiği durum gerçekten içler acısı.
trendyol zaten o düzeyde bir satın alıma izin vermiyor 10 üzeri alımda iptal yer koşullarda bu yazar

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,447
İsim
Diyarhan

Aynen kafaları basmıyor kafası basan 100 tane alır. 1 saat stokta kaldı böyle sitem etmene gerek yok. Alamadın diye ahlak dağıtmaya başlamışsın yine sıkılmadın dimi şu üstten bakıp tavır almaktan.

KingDeViL

80+ Bronze
Konu açıldığında gördüm. Ürün yorumlarındaki resimlerden pek hoşuma gitmediği için ve ihtiyacım olmadığı için almadım. Alanlara hayırlı olsun demek isterdim ama gönderilmeyecek ürünler.

siyabent

80+ Bronze
Konu açıldığında gördüm. Ürün yorumlarındaki resimlerden pek hoşuma gitmediği için ve ihtiyacım olmadığı için almadım. Alanlara hayırlı olsun demek isterdim ama gönderilmeyecek ürünler.
ürün göndermeyip paramızı çalacak halleri yokya hocam gelirse ne ala gelmezse paramız cebimizde her bu tür konularda iptal olcak boşuna aldınız diyorlar e almasak para cebimizde alsak yine cebimizde kaybımız yokki

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom