- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yellow siparis ettim blue haric hepsi iyidir hocamSiparişi iptal ettim şimdi de kırmızı mı kahverengi mi sarı switch mi alsam kararsızlığı başladı
Ben yellow siparis ettim blue haric hepsi iyidir hocamSiparişi iptal ettim şimdi de kırmızı mı kahverengi mi sarı switch mi alsam kararsızlığı başladı
Bana en sessizi lazım hocam, kırmızı sipariş ettim ödemek için 4 gün düşüneceğim. Paylaşım için teşekkürler.Ben yellow siparis ettim blue haric hepsi iyidir hocam
Sessizlik icin dogru tercih hayirli olsunBana en sessizi lazım hocam, kırmızı sipariş ettim ödemek için 4 gün düşüneceğim. Paylaşım için teşekkürler.
Sağ olun, attığınız site de gayet güzelmiş bu arada onun için de ayrıca teşekkürler. İyi geceler hocam.Sessizlik icin dogru tercih hayirli olsun
çıkmaz hocam hayırlı olsunTürkiye direkt posta ile GamaKay K77 yi aldım hayırlısı olsun bakalım. Toplamda 1052 TL'ye denk geldi ek vergi çıkmaz değil mi?
Hocam Rolay Kludge aradığım her şeyi içeriyor fakat yurtdışı alışverişlerine pek güvenmiyorum, herhangi bir sıkıntı çıkar mı, iadesini yapmak uğraştırır mı yada mevcut mudur? Ayrıca klavyenin incelemesini internet üzerindende pek bulamadım, kalitesini bilen var mı?LORIIK LR68 Üçlü Mod Mekanik Klavye 68 Tuşlu Gateron Anahtarı Üç Renkli PBT Keycaps Şeffaf Black Kılıf RGB Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye - Sarı Anahtar KOD ILE 1200 TL
(Kendim bundan aldim)
Loriik LR68
KOD: BGaa1a94
Royal Kludge RK98 Wireless Gaming Mechanical Keyboard With 98keys RGB Backlit Triple-Mode Bluetooth 2.4G Hot Swappable Switch - Siyah mavi anahtar KOD ILE 1086 TL
Royal Kludge RK98
KOD: BGb360a3
(Tukendi) GamaKay K77 Mekanik Klavye 77 Tuşlar Çalışırken Değiştirilebilir Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Saydam Cam Taban Gateron Anahtarı RGB Oyun Klavye Sayı Tuşlu - Sarı Anahtar KODLA 1002 TL
Gamekay K77
KOD: BG0e7a98
2 hafta once yaptim, yaklasik 13 gunde geldi aras kargo gelip kapima birakti. Yurticinden bu kadar rahat olmuyor bazen. Iadede de kolaylik sagliyolar switch almistim klavyeme uygun degilmis. Iade istedim fiyatin %30unu iade edelim urun sende kalsin dedi satici ben de tamam dedim hayatimda bu kadar iyi iade gormedim.Hocam Rolay Kludge aradığım her şeyi içeriyor fakat yurtdışı alışverişlerine pek güvenmiyorum, herhangi bir sıkıntı çıkar mı, iadesini yapmak uğraştırır mı yada mevcut mudur? Ayrıca klavyenin incelemesini internet üzerindende pek bulamadım, kalitesini bilen var mı?
Gateron veya akko switch alabilirsiniz fiyatlari gayet guzel ve kaliteli.beyler ben bundan aldım switchi nasıl ve değiştirmek istersem hangi switchi önerirsiniz
Royalden bir tane kaptım inşallah sorunsuzca ulaşır. Blue switchten rahatsız olursam iade ederim.2 hafta once yaptim, yaklasik 13 gunde geldi aras kargo gelip kapima birakti. Yurticinden bu kadar rahat olmuyor bazen. Iadede de kolaylik sagliyolar switch almistim klavyeme uygun degilmis. Iade istedim fiyatin %30unu iade edelim urun sende kalsin dedi satici ben de tamam dedim hayatimda bu kadar iyi iade gormedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gateron veya akko switch alabilirsiniz fiyatlari gayet guzel ve kaliteli.