Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Epomaker Klavye İndirimi

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Çok doğru fakat keycapslerin kalitesi çok iyi.
Bu problem farklı veya pudding keycaps satın alarak çözülebilir...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyi iyi değildi hocam? Size göre neyi kötü?

Şahsen gerek Türkiye'de gerekse Yurt Dışındaki Th80 Pro kullanıcıları çok memnun...
Bana kalırsa 1-2 eksikliği var ama bu fiyata da bunların olması normaldir;

1. Evet kimisine göre RGB ışıkları yetersiz veya keycapslerin yapısından dolayı harfleri belli etmiyor olabilir ama farklı keycaps alınarak çözümlenebilir...
2. Şarj süresi daha uzun gitseydi güzel olurdu ama bu fiyata yine de fena sayılmayacak bir değer...
knk dediğin gibi gece harfler siliniyor bildiğin sarjıda az gıdıyormuş ama tuş hissi güzel bu fiyata alınmaz bence ama tercih meselesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Melih Baygör
ozaman bundan vazgeçtim :D başka beyaz klavyeye bakıyım %75 istiyorum beyaz olucak bide. bide gecikmesi çok iyi olucak :D bulursam bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu biliyorum da %75 istiyorum f tuşları v.s önemli
Hocam yanlışın var, özellikle araştırdım iletim konusunda eksiği var mı diye. Epomaker'ın sitesinden bakarsan kablosuz aktarımı 1000Hz. Daha fazla olan özel gaming ürünler olabilir ancak, 1000Hz sektör standardı gibi bir şey bildiğim kadarıyla.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Furkan
Hocam yanlışın var, özellikle araştırdım iletim konusunda eksiği var mı diye. Epomaker'ın sitesinden bakarsan kablosuz aktarımı 1000Hz. Daha fazla olan özel gaming ürünler olabilir ancak, 1000Hz sektör standardı gibi bir şey bildiğim kadarıyla.
hz değeri ile ms değeri farklı diye biliyorum hocam. birde klavyelerde artık 0,2 ms filan var. fps oynadığım için bakalım ya bulamazsak mecbur alıcaz zaten de bakalım. apex pronun beyazı filan olsa keşke veya huntsman v2 tkl nin

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Emir Ada Davulcu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar Aşığı.
hocam indirimli fiyatı ne kadardı merak ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Melih Baygör

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Melih Baygör
huntsman v2 tkl
Hocam rtings üzerinden inceleme değerlerine baktım şimdi, kablolu 7, alıcı ile 14ms. Mevcutta kullandığım klavye 5 yıllık olmasına rağmen 1ms. Klavyeler gelsin bakayım farkı hissedecek miyim diye test edeceğim. Kablosuz ve veri iletimi yüksek bu fiyat aralığında da başka klavye yok gibi duruyor. Önerin varsa yazarsan sevinirim hocam.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Furkan
Hocam rtings üzerinden inceleme değerlerine baktım şimdi, kablolu 7, alıcı ile 14ms. Mevcutta kullandığım klavye 5 yıllık olmasına rağmen 1ms. Klavyeler gelsin bakayım farkı hissedecek miyim diye test edeceğim. Kablosuz ve veri iletimi yüksek bu fiyat aralığında da başka klavye yok gibi duruyor. Önerin varsa yazarsan sevinirim hocam.
3 k ya arada bir apex pro düşüyor muydu yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum. yoksa %60 olarak asus falcion mu ne vardı cherry swichli

Top Bottom