Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Epomaker Klavye İndirimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha
Hocam bu öznel bir düşünce olduğu için kimse dediğinize takmayacaktır buna emin olun. (Kötü bir niyetim yoktur bilginiz olsun sadece öznel bir yorum olduğu için böyle diyorum)
Size güzel gelmeyen bana güzel gelir ki ben sevdim retro tarzı barındırdığı için...
kesinlikle ama konusu açılmışken yazdım. tasarım aşırı önemli bence siyah beyaz olmayan klavyelere yönelmiyorum bu bütçelere çıkılmışken tam istediğim renkte ve görünüşte klavye almak isterdim o yüzden bunun yanına birde tuş takımı alırdım

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
kesinlikle ama konusu açılmışken yazdım. tasarım aşırı önemli bence siyah beyaz olmayan klavyelere yönelmiyorum bu bütçelere çıkılmışken tam istediğim renkte ve görünüşte klavye almak isterdim o yüzden bunun yanına birde tuş takımı alırdım
Şahsen ben RT100 modeli ile bunun arasında kaldım çünkü şuana kadar hep oyuncu klavyesi kullandım ve artık eskisi kadarda oyun oynamadığım için bir farklılık arayışına girdim.

Siyah mor seçeneği çok güzel ama benim görüşümde şu yönde: Bir önceki ekipman setim Glorious Model O Beyaz + Gamakay MK61 Beyaz olduğu için beyaz rengi dışındaki tüm renkler gözüme kötü görünüyor.

Ayrıca Th80 Pro ne stok hali ne kadar kötü olursa olsun tamamen özelleştirilebilir olduğu için çokta büyük bir problem değil bence.

Stok keycaplerini sevmeyen bir süre stok haliyle kullandıktan sonra beğendiği keycaplerle modlayabilir, Coil kablo alabilir, istediği 3/5 pin switchleri deneyebilir... Yani seçene çok olduğu için asla bir para israfı değil.

Kaldı ki Epomaker çoğu ürününde fabrikadan çıkışlı lubed switchleri barındırdığı için bu büyük bir özelik. Çünkü çoğu kullanıcı lube setini almaktan kaçınıyor veya fiyatlarını görünce vazgeçiyor...

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha
Şahsen ben RT100 modeli ile bunun arasında kaldım çünkü şuana kadar hep oyuncu klavyesi kullandım ve artık eskisi kadarda oyun oynamadığım için bir farklılık arayışına girdim.

Siyah mor seçeneği çok güzel ama benim görüşümde şu yönde: Bir önceki ekipman setim Glorious Model O Beyaz + Gamakay MK61 Beyaz olduğu için beyaz rengi dışındaki tüm renkler gözüme kötü görünüyor.

Ayrıca Th80 Pro ne stok hali ne kadar kötü olursa olsun tamamen özelleştirilebilir olduğu için çokta büyük bir problem değil bence.

Stok keycaplerini sevmeyen bir süre stok haliyle kullandıktan sonra beğendiği keycaplerle modlayabilir, Coil kablo alabilir, istediği 3/5 pin switchleri deneyebilir... Yani seçene çok olduğu için asla bir para israfı değil.

Kaldı ki Epomaker çoğu ürününde fabrikadan çıkışlı lubed switchleri barındırdığı için bu büyük bir özelik. Çünkü çoğu kullanıcı lube setini almaktan kaçınıyor veya fiyatlarını görünce vazgeçiyor...
aynen bu klavye alınır daha sonra düzenlenebilir sadece kasası 1700tlye satılıyor amazonda çok iyi fiyat

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
aynen bu klavye alınır daha sonra düzenlenebilir sadece kasası 1700tlye satılıyor amazonda çok iyi fiyat
İşte söyleme sebebim de bu hocam.
Epomaker'in sadece bu keycapsleri 600-900₺ bandında ve üstelik switchlerde mevcut o da aşağı yukarı aynı fiyat yapar.
Sadece kasasını almaktansa bir süre idare eder alacak kişi stok haliyle sonra modlar.
Ayrıca elinde fazla kalan switchleri ve keycapsleri de değerlendirebilir :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir haftadır bakıyodum bu klavyeye fiyatta bi değişiklik göremedim
Bende bakınıyordum perşembe gecesi sipariş verdim ve şimdi indirime girdi :D
Açıkçası çok üzülmüyorum ama indirim olsaydı verdiğim vakitte kalan parayı değerlendirirdim ama sağlık olsun...

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Furkan
indirim bitti heralde :( birde tek kafama takılan razer gibi gecikmesi iyi mi? fps için alıcam gecikme önemli. birisi th65 ile ilgili gecikmesi var diyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
İşte söyleme sebebim de bu hocam.
Epomaker'in sadece bu keycapsleri 600-900₺ bandında ve üstelik switchlerde mevcut o da aşağı yukarı aynı fiyat yapar.
Sadece kasasını almaktansa bir süre idare eder alacak kişi stok haliyle sonra modlar.
Ayrıca elinde fazla kalan switchleri ve keycapsleri de değerlendirebilir :D

Bende bakınıyordum perşembe gecesi sipariş verdim ve şimdi indirime girdi :D
Açıkçası çok üzülmüyorum ama indirim olsaydı verdiğim vakitte kalan parayı değerlendirirdim ama sağlık olsun...
İndirim 30dk sürmüş galiba yetişmek zor

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
indirim bitti heralde :( birde tek kafama takılan razer gibi gecikmesi iyi mi? fps için alıcam gecikme önemli. birisi th65 ile ilgili gecikmesi var diyordu.
Oyuncu klavyeleri kadar gecikme değerleri iyi değildir bence ama tabii hıza çok önem veriyorsanız bence Gamakay Mk61 tarzı klavyelere bakabilirsiniz...

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
Asus rog falchion bak istersen rtings de incelemede baya hızlı ydı galiba hemde kablosuz cherry mx red switch %65olması benim için kötü sadece

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Furkan
Oyuncu klavyeleri kadar gecikme değerleri iyi değildir bence ama tabii hıza çok önem veriyorsanız bence Gamakay Mk61 tarzı klavyelere bakabilirsiniz...
ozaman bundan vazgeçtim :D başka beyaz klavyeye bakıyım %75 istiyorum beyaz olucak bide. bide gecikmesi çok iyi olucak :D bulursam bakalım

Asus rog falchion bak istersen rtings de incelemede baya hızlı ydı galiba hemde kablosuz cherry mx red switch %65olması benim için kötü sadece
onu biliyorum da %75 istiyorum f tuşları v.s önemli

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
ozaman bundan vazgeçtim :D başka beyaz klavyeye bakıyım %75 istiyorum beyaz olucak bide. bide gecikmesi çok iyi olucak :D bulursam bakalım

onu biliyorum da %75 istiyorum f tuşları v.s önemli
O zaman size iyi araştırmalar hocam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Melih Baygör
geçen hafta flamingo ve yellow olmak üzere iki tane sipariş vermiştim. Deneyimime göre bir tanesini iade edecektim. Ancak, aynı siparişte 150dolar geçildiği için siparişim bugün gümrükte takıldı ve iade talebinde bulundum. Bu sırada tekrar sipariş vermek istediğimde indirime denk geldim ve iki ayrı sipariş olarak tekrar sipariş verdim. Klavye başına 300 lira daha uyguna gelmiş oldu. Hyperx in türkçe keycap setini de sipariş vermiştim zaten. Klavyeler ulaştığında sorusu olan arkadaşlar var ise özelden bana yazabilir, deneyimlerimi paylaşırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,280
Üyeler
161,831
Son üye
Benamo
Top Bottom