- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünler gelicek mi bu sefer?
Ürünler gelicek mi bu sefer?
Lorık sarı switchmi alayım redmiLORIIK LR68 Üçlü Mod Mekanik Klavye 68 Tuşlu Gateron Anahtarı Üç Renkli PBT Keycaps Şeffaf Black Kılıf RGB Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye - Sarı Anahtar KOD ILE 1200 TL
(Kendim bundan aldim)
Loriik LR68
KOD: BGaa1a94
Royal Kludge RK98 Wireless Gaming Mechanical Keyboard With 98keys RGB Backlit Triple-Mode Bluetooth 2.4G Hot Swappable Switch - Siyah mavi anahtar KOD ILE 1086 TL
Royal Kludge RK98
KOD: BGb360a3
(Tukendi) GamaKay K77 Mekanik Klavye 77 Tuşlar Çalışırken Değiştirilebilir Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Saydam Cam Taban Gateron Anahtarı RGB Oyun Klavye Sayı Tuşlu - Sarı Anahtar KODLA 1002 TL
Gamekay K77
KOD: BG0e7a98
Ben red kullaniyodum sari aldim denemek icin. sariyi begenen cokmusLorık sarı switchmi alayım redmi
Ben red kullaniyodum sari aldim denemek icin. sariyi begenen cokmus
Hocam birde nakliye sigortasına gerek varmıBen red kullaniyodum sari aldim denemek icin. sariyi begenen cokmus
Hirsizlik ve kargoda zarar gelebilir onun icin gerekli bence riske atmaya gerek yok, cok yuksek bi ucreti yoktu sanirsamHocam birde nakliye sigortasına gerek varmı
Hocam ben de sizle aynı hataya düşmüşüm de para iadeniz geldi miSiparişi iptal ettim şimdi de kırmızı mı kahverengi mi sarı switch mi alsam kararsızlığı başladı
Hocam iptal ettikten 10 dakika sonra falan geldiHocam ben de sizle aynı hataya düşmüşüm de para iadeniz geldi mi
dgkoLORIIK LR68 Üçlü Mod Mekanik Klavye 68 Tuşlu Gateron Anahtarı Üç Renkli PBT Keycaps Şeffaf Black Kılıf RGB Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye - Sarı Anahtar KOD ILE 1200 TL
(Kendim bundan aldim)
Loriik LR68
KOD: BGaa1a94
Royal Kludge RK98 Wireless Gaming Mechanical Keyboard With 98keys RGB Backlit Triple-Mode Bluetooth 2.4G Hot Swappable Switch - Siyah mavi anahtar KOD ILE 1086 TL
Royal Kludge RK98
KOD: BGb360a3
(Tukendi) GamaKay K77 Mekanik Klavye 77 Tuşlar Çalışırken Değiştirilebilir Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Saydam Cam Taban Gateron Anahtarı RGB Oyun Klavye Sayı Tuşlu - Sarı Anahtar KODLA 1002 TL
Gamekay K77
KOD: BG0e7a98
Hocam hafta sonu oldugu için benimki pazartesi gelecek sanırsam. 4 günlük ödeme süreniz duruyor mu haala yoksa aldınız mı? Indirimli şekilde ödeme bekliyor bende de para iadesi olur olmaz alacağım da merak ettim.Hocam iptal ettikten 10 dakika sonra falan geldi
Duruyor, karar veremedim bi türlü.Hocam hafta sonu oldugu için benimki pazartesi gelecek sanırsam. 4 günlük ödeme süreniz duruyor mu haala yoksa aldınız mı? Indirimli şekilde ödeme bekliyor bende de para iadesi olur olmaz alacağım da merak ettim.
Tesekkur ederim