Neler Yeni

1k kablosuz oyuncu mouse önerileri

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eagle
Kanka arkadaş N3 önermiş benim önerdiğim M3 4K. N3 yerine M800 almak tabii ki de daha mantıklı. Arkadaş doğru söylemiş yani. Ama M3 4K bu fiyattayken ve bütçen yetiyorsa M800'den daha mantıklı
M3 ile n3 farklı modellermi

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan
M3 ile n3 farklı modellermi
Evet dostum. N3'ün malzeme kalitesi hem daha kötü hem de 4K Hz değil. Bir de ben M800'ün malzeme kalitesi M3'ten daha iyi demedim. M3 4K'nın performansı daha iyi. Malzeme kalitesini bilemeyeğim deneyimlemedim hiç.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eagle
Yani n3 ile m800 kapışıyor ama babaları ise M3

Peki conncet game güvenilir mi?
Ben hemen alayımmı daha iyisi varmıdır
Bide renk seçeneği varmı üründe birisinde hep beyaz birisinde ise beyaz ile mavi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam conncet game güvenilir değil diyorlar ama

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Hocam ben Darmoshark M3S aldım yarın teslimat gözüküyor gelirse kullanır size bilgi aktarırım bir çok form konusu inceledim yabancıların türklerin inceleme videolarını izledim mouse iyi duruyor markası iyi kullandığı parçalar da iyi.
Bahsedilen m3 4k hz de inceleme videolarında gördüm ona da çok iyi diyorlar sadece şu dikkatimi çekti 4k hz olduğu için doğal olarak işlemciyi daha çok kullanıyor bununda testleri var izleyebilirsin.
Connect gameye gelince de şikayet var sayfası dolu. Fakat ödeme yöntemi güvenilir yani bozuk mal hasarlı ürün gönderdikleri zaman para iadesi alırısın fakat zamanın gider ne kadar süreceği belirsiz bir durum.
Güvenilir site var fakat fiyat orda 2k küsür.
Güvenilir Site
bu sitede renk seçenekleri de mevcut.
Ne alırsan şimdiden hayırlı olsun dostum.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eagle
Hocam ben Darmoshark M3S aldım yarın teslimat gözüküyor gelirse kullanır size bilgi aktarırım bir çok form konusu inceledim yabancıların türklerin inceleme videolarını izledim mouse iyi duruyor markası iyi kullandığı parçalar da iyi.
Bahsedilen m3 4k hz de inceleme videolarında gördüm ona da çok iyi diyorlar sadece şu dikkatimi çekti 4k hz olduğu için doğal olarak işlemciyi daha çok kullanıyor bununda testleri var izleyebilirsin.
Connect gameye gelince de şikayet var sayfası dolu. Fakat ödeme yöntemi güvenilir yani bozuk mal hasarlı ürün gönderdikleri zaman para iadesi alırısın fakat zamanın gider ne kadar süreceği belirsiz bir durum.
Güvenilir site var fakat fiyat orda 2k küsür.
Güvenilir Site
bu sitede renk seçenekleri de mevcut.
Ne alırsan şimdiden hayırlı olsun dostum.

Sağolasın dostum
Sendemi conncet game den aldın ve de bu m3 şuan bu fiyata gayet iyi alınabilir site de sıkıntı yok bozuk gelirse iade ile para mı geri alıyorum peki ürünün driveri varmı ve de ürünü tam olarak nasıl test edebilirim bozuk olup olmadığını

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
connectten delux m800 pro al geç. kullandım gayet iyi bir mouse, malzeme kalitesi olarak darmosharktan çok daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Sağolasın dostum
Sendemi conncet game den aldın ve de bu m3 şuan bu fiyata gayet iyi alınabilir site de sıkıntı yok bozuk gelirse iade ile para mı geri alıyorum peki ürünün driveri varmı ve de ürünü tam olarak nasıl test edebilirim bozuk olup olmadığını
Hocam sitenin ödeme alanı güvenilir fakat gördüğüm kadarıyla düzgün yönetilmediği için geç dönüş yapıyorlar kargo geç gönderme durumu varmış fakat herkese denk gelecek bi durum değil. Ben https://wraithesports.com/ burdan aldım burda mouse dediğim gibi 2k küsür.
test içinde internette hz doğruluğu yapabileceğin siteler var onun harici switch leri kendin tıklayarak kontrol edebilirsin tuhaf sesler takılma falan olmuyorsa sağlıklı demektir.

Hocam sitenin ödeme alanı güvenilir fakat gördüğüm kadarıyla düzgün yönetilmediği için geç dönüş yapıyorlar kargo geç gönderme durumu varmış fakat herkese denk gelecek bi durum değil. Ben https://wraithesports.com/ burdan aldım burda mouse dediğim gibi 2k küsür.
test içinde internette hz doğruluğu yapabileceğin siteler var onun harici switch leri kendin tıklayarak kontrol edebilirsin tuhaf sesler takılma falan olmuyorsa sağlıklı demektir.
Driveri de var diye biliyorum ama bi araştırmak lazım. ama olması lazım kaç k hz de kullanacağını falan kontrol edebileceğin bir driver.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eagle

Driveri de var diye biliyorum ama bi araştırmak lazım. ama olması lazım kaç k hz de kullanacağını falan kontrol edebileceğin bir driver.
Bence de vardır gel bı bakalım

connectten delux m800 pro al geç. kullandım gayet iyi bir mouse, malzeme kalitesi olarak darmosharktan çok daha iyi
Yalnız m3den konuşuyoruz n3 değil

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Bence de vardır gel bı bakalım

Yalnız m3den konuşuyoruz n3 değil
n3 le m3 arasında zaten fark yok ki şekilleri farklı az bi şey sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Knk şimdi sen bu konuyu bı oku özellikle snex in mesajlarını ne demek istediğimi anlarsın
Hocam driver için bi video buldum link vermiş altında link sağlam fakat virüs vesaire varmıdır bilmem. onu win def'e taratırsın.
Darmosharkın kendi sitesine bağlanamadım ordan bakacaktım ama zaten en başta orası çıktı büyük ihtimal orda da var.

Knk şimdi sen bu konuyu bı oku özellikle snex in mesajlarını ne demek istediğimi anlarsın
Buyur hocam kendi sitesinden aldım Darmosharkın varmış istersen sende girip bakabilirsin.
Buna tıklarsan direk zip olarak inecektir.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eagle
Hocam driver için bi video buldum link vermiş altında link sağlam fakat virüs vesaire varmıdır bilmem. onu win def'e taratırsın.
Darmosharkın kendi sitesine bağlanamadım ordan bakacaktım ama zaten en başta orası çıktı büyük ihtimal orda da var.

Buyur hocam kendi sitesinden aldım Darmosharkın varmış istersen sende girip bakabilirsin.
Buna tıklarsan direk zip olarak inecektir.
Sağolasın dostum ben senin test sonuçlarını bekliyorum ona göre alıcam bu mouseyi ve de sen test yapacan ya nasıl yaptığınıda anlatır mısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Sağolasın dostum ben senin test sonuçlarını bekliyorum ona göre alıcam bu mouseyi ve de sen test yapacan ya nasıl yaptığınıda anlatır mısın
Tabi hocam ama dediğim gibi ben m3s 2k hz modelini alıyorum fakat marka aynı Sensör olarak ikisi de aynı fakat Switchler farklı gene de yazarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,327
Üyeler
166,518
Son üye
neoylegamer
Top Bottom