Neler Yeni

1k ya kadar hoparlör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Şahin
Eli yüzü düzgün, kaliteli. Tercihen düz siyah, sade tasarıma sahip hoparlör arıyorum. Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Söylediklerim dışında başka alternatifleriniz varsa değerlendiririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

up

@jombo @Jill Valentine

Son düzenleme:

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,723
İsim
efe araci
Eli yüzü düzgün, kaliteli. Tercihen düz siyah, sade tasarıma sahip hoparlör arıyorum. Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Söylediklerim dışında başka alternatifleriniz varsa değerlendiririm.

up

@jombo @Jill Valentine
zamanında leader markasının 5+1 hoparlörünü almıştık müzik vb dinlemek için sesi inanılmaz temiz bassı karşı sokaktan duyuluyor ve 1 kere bile arıza yapmadı şu ana kadar çok bir bilgim yok ama kendi kullandığımı önerebilirim 6 yıl oldu alalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zamanında leader markasının 5+1 hoparlörünü almıştık müzik vb dinlemek için sesi inanılmaz temiz bassı karşı sokaktan duyuluyor ve 1 kere bile arıza yapmadı şu ana kadar çok bir bilgim yok ama kendi kullandığımı önerebilirim 6 yıl oldu alalı.
Yine hızır gibi yetiştin hocam

Yine hızır gibi yetiştin hocam
Ama bai tık pahalıymış

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,723
İsim
efe araci
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Şahin
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Şahin
Hocam aslında soundbar tipi olsa benim için çok daha iyi olur. Şöyle bir ürün var ne düşünüyorsunuz?
yetişirim hocam :D LG'nin ürünleri sağlamdır hocam onlara bakabilirsin
https://www.akakce.com/hoparlor/en-ucuz-redragon-gs510-waltz-1-1-10-w-fiyati,918237834.html ve ben şunu kullanan çok insan gördüm kullanan kişilerde şikayet etmiyordu bakabilirsin.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,723
İsim
efe araci
razer benim gözümde sadece pahalı ve fiyatını yansıtmayan bir kaliteye sahip gibi geliyor tüm ürünlerinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Şahin
hocam açıkçası razer markası hakkında pek bir fikrim yok ama tipi yakışıklıymış :D
LG , lenovo , jbl ve mikadonun ürünleri çok öneriliyordu onlara bakabilirsin.

hocam açıkçası razer markası hakkında pek bir fikrim yok ama tipi yakışıklıymış :D
LG , lenovo , jbl ve mikadonun ürünleri çok öneriliyordu onlara bakabilirsin.
hocam mikadonun yorumları pek de iyi değil açıkçası. Razerın yorumları baya iyi lg ve jbl in soundbarları pahalı.

razer benim gözümde sadece pahalı ve fiyatını yansıtmayan bir kaliteye sahip gibi geliyor tüm ürünlerinde.
hocam piyasadaki sounbarlara göre uygun ve şu an baya uygun duruyor geçmiş fiyatlara göre. Birisi 1 sene önce 4k ya almış baya memnunmuş

hocam mikadonun yorumları pek de iyi değil açıkçası. Razerın yorumları baya iyi lg ve jbl in soundbarları pahalı.

hocam piyasadaki sounbarlara göre uygun ve şu an baya uygun duruyor geçmiş fiyatlara göre. Birisi 1 sene önce 4k ya almış baya memnunmuş
1 saat sonra kampanya bitiyor. Hızlı karar vermek zorundayım. Siz ne önerirsiniz

1 saat sonra kampanya bitiyor. Hızlı karar vermek zorundayım. Siz ne önerirsiniz

samsungun böyle bir ürünü var,

Son düzenleme:
Top Bottom